Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A fenevad társasjáték

Elérhetőség: Értesítés kérése
Gyártó: Reflexshop
Nem értékelt
Légy üdvözölve az Északi területeken! Az emberek azt hitték, hogy egy érintetlen paradicsomot találtak, tele sűrű erdőkkel, halakban bővelkedő tavakkal és hegyekből fakadó, hideg ivóvízzel. De mielőtt belemerülhettek volna a terjeszkedésbe a természet vágott vissza. Vicsorgó, fenevadként emlegetett lények jelentek meg karmaikkal és különleges erejükkel próbálják megvédeni a területet.

Youtube videók

Leírás

Egy misztikus világban...Az emberek első körben azt hitték, egy mesés természeti világot találtak. De később a természet szépen lassan visszaszorult, és ami maradt, azok a szörnyek... a fenevad névre hallgató misztikus lények félelmetes külsővel. Elleptek mindent, ott vannak mindenhol...Misztikus erejükkel pedig rendkívül fenyegetőek lettek az emberek számára. Az egyetlen megoldás az, ha vadászokat hívnak segítségül, akik szembe mernek szállni ezekkel a lényekkel...Te képes leszel egy ilyen veszélyekkel teli kalandba belevágni? A túlélés és győzelem csak rajtad múlik!
 

Egy a többiek ellen! A Fenevadban míg az egyik játékos egy fenevad szerepét ölti magára, a többi játékos ezzel szemben a vadászok szerepében próbál együttműködni. Míg az előbbi vérengző, vicsorgó lénye akkor nyerhet, ha meghatározott számú telepes hal meg, addig a vadászok úgy győzhetnek, ha a fenevad meghal, vagy kihúzzák annyi napig, hogy az erősítés megérkezzen.
 

A játékosok előkészületei:
 

Fenevad: egyikőtök válasszon egy fenevadat (vegye magához a hozzá tartozó karaktertáblát, - lapkát és megidézetteket.)
Vadászok: a többi játékos válasszon magának egy-egy vadászt (vegye magához a hozzá tartozó karaktertáblát és - lapkát.)
Képességek: a karakterekhez tartozó képességkártyákat vegyétek magatokhoz.
Harag és nyom: készítsétek elő a a haragokat a szerződésen látható előkészületek alapján és helyezzétek a nyomjelölőket a fenevadot irányító játékos elé.
Mozgáskártyák: helyezzétek a mozgáskártyákat a fenevadot irányító játékos elé, ő vegye maga elé a minitérképet, a paravánt és a helyszínjelölőt.
 
Mielőtt elkezdenétek érdemes több mindent átgondolnotok. Határozzátok meg a vadász karakterek alapján az ülésrendet - lehet érdemes kihasználni Helga "látnok" képességét? Fenevadként tudatosítsd magadban, hogy mindenki ellened van, kerüld el, hogy a köröd végén leleplezett legyél!
 

A játékhoz tartozó alap szerződéseket online megtaláljátok, ha pedig már unjátok a meglévőket, akkor alkossatok saját szerződést!
 

A Fenevad társasjáték egy misztikus lényekkel teli őrületes kalandjáték, ahol az embereket kell megvédened a vadászokkal a rémisztő lényektől! Nem szabad hagynod, hogy elszabaduljon a pokol! A cseles szörnyek nem csak megbújni tudnak a természet lágy ölén, de nyomukat is eltüntetik a vadászok elől. A vadászok dolga így még nehezebb. Misztikus lények és mágikus erők, különös természeti csodák és a túlélésért való küzdelem: mindez megvan A Fenevad társasjátékban!


A Fenevad társasjátékot úgy tervezték, hogy ki keljen tapasztani, a fejlődéshez időre legyen szükség. Minden játékalkalommal újabb interakciókat tapasztalhattok meg, újabb stratégiákat, együttműködési lehetőségeket ismerhettek meg. Így az első játékalkalom kihívást jelenthet, ezért javasoljuk, hogy elsőként "A nagy tisztogatás" vagy "Az északi települések megtámadása" szerződést válasszátok.


Egy misztikus kaland, aminek Te is a részese lehetsz!
 

Doboz tartalma:

Szabálykönyv, 6 vadász, 6 fenevad, 1 kétoldalas játéktérkép, 16 akciókártya, 2 kétoldalas szerződés, 25 bestiálisösztön-kártya, 25 vadásztárgykártya, 46 képességkártya, 12 játékoslapka, 15 megidézettlapka, 48 mozgáskártya, 27 élőhelyjelölő, 18 fa fejlesztésjelölő, 65 festett fa figura, 30 nyomjelölő, 3 ősierő-jelölő, 6 őrtorony-jelölő, 18 haragjelölő, 1 minitérkép, paraván és helyzetjelölő, 12 sebesülés-jelölő

Paraméterek

Korosztály 14+
Mechanikaquestion_mark paklitervezés
Ajánlott korosztály 14+
Játékosok száma 2-4fő
Játékszabály jellege közepesen összetett
Játékidő 60-90 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa paklitervezés, váltakozó képességek, információ visszatartás
Kiadás éve 2023
Nyelvi függőség nyevfüggő
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Tervező Aron Midhall, Elon Midhall, Assar Pettersson
Illusztrátor Aron Midhall

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.