Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.990 Ft
Menny.:db
Kép 1/4 - A Mars Terraformálása társasjáték
Kép 2/4 - A Mars Terraformálása társasjáték
Kép 3/4 - A Mars Terraformálása társasjáték
Kép 4/4 - A Mars Terraformálása társasjáték
A Mars Terraformálása társasjáték
Nagyításhoz állj a képre az egérrel

A Mars Terraformálása társasjáték

11.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: FryxGames
Várható szállítás: 2022. január 27.
Átlagos értékelés: 5

Átmenetileg kifogyott a kiadónál! Beérkezése később várható! Kérj üzenetben értesítést! 

Egy olyan komplex, egész estés társasjáték, mely sci-fi rajongóknak kötelező, a többieknek pedig erősen ajánlott!

Összetett játékszabállyal rendelkezik ugyan, de videós szabály magyarázattal (lentebb megtalálod) és kellő elszántsággal könnyebben elsajátítható, mint gondolnád.

Ez olyan kirándulás a Marsra, mely hosszú órákra kikapcsol, akár ketten, akár többen játszotok vele!

Egy bolygó lakhatóvá tétele a célotok! Szívjátok fel magatokat és irány a Mars!

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Túl nagy a feladat, azt sem tudod, hogy kezdj hozzá? Néhány szóban elmondjuk!

kártya

  • Lesznek a kezedben kártyák, amikkel különböző nyersanyagokra és előnyökre tehetsz szert. Ráadásul vannak olyan kártyák, amiknek az akcióját többször is felhasználhatod – néhány jól megválasztott lap a játék végéig nagy segítségedre lesz!

kredit

  • Költsd el a már megszerzett MegaKreditjeid (M€)! Ez nem hangzik túl jól, igaz? De hidd el, hosszú távon kifizetődő lesz, ha a rendelkezésedre álló M€-eket hőerőművek építésébe, óceáni területek kialakításába, vagy egy új város alapításába fekteted!

lapka

  • Ültess növényeket! Ezzel két legyet ütsz egy csapásra, mert nem csak a Mars felszínét teszed kellemesebbé, de az oxigénszintet is növelni tudod. Ráadásul a nagy metropoliszok lakói mindig örülnek a zöld felületeknek, így ha városok mellé telepíted a növényeid, még plusz pontokat is kaphatsz!

díjak

  • A magabiztos játékosok díjakat is alapíthatnak, és ha teljesítik a feltételeket a játék végén, elnyerhetik az értük járó plusz pontokat.

Csak rajtad múlik, milyen erőforrások termelését fejleszted, mire költöd a rendelkezésedre álló nyersanyagot, és milyen mérföldköveket sikerül majd elérned. A lehetőségeid száma végtelen! De vajon az előrelátásod és stratégiai érzéked is megvan hozzá, hogy a lehető legjobb döntéseket hozd meg? 

Ajánlott korosztály 12+
Játékosok száma 1-5 fő
Játékszabály jellege összetett
Játékidő 90-120 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa (birodalom) építős,panel lerakós
Kiadás éve 2017
nyelvi függőség nyelvfüggő
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Fejlesztési területek Stratégiai gondolkodás,helyzetfelismerés,logikai készségek fejlesztése

Vélemények

4.60
5 értékelés
3
2
0
0
0
2021. 03. 03. -
Remek játék, a párommal ketten játszunk, számomra ez nagy előny, hogy úgy is élvezetes a játék. Várjuk már, hogy a kiegészítőket is beszerezzük hozzá, és még változatosabb legyen.
2021. 03. 02. -
2021. 02. 04. -
Sokan dicsérték, megvettük, hajtott a kíváncsiság... :)
A sok vélemény alapján és szerintünk is nagyon jó játék, hosszabb, agyalós, van mögötte történet, közös a cél, leköti az ember figyelmét maximálisan. Biztosan nem lesz ideje porosodni a polcon.

Kisebb szépség hibái azonban vannak, mármint nem a játék menetének, hanem a kivitelezésnek és ez sajnos gyártói hiba.
Olvastuk korábban, de mivel nem ugrunk az ilyen apróságokra, így meg mertük rendelni.
"A kisebb alkatrészek (jelölők) már csomag bontásnál kopottak(ahogy összeérnek koptatják egymást a tasakban), ilyen értelemben van egy olyan hatása mintha már használták volna. (ha akarnál sem tudnál rá vigyázni) A dobozban nincs INSERT(semmiféle rendező), csak minden bele van hajítva, védőtasakokban persze, de ömlesztve.

A játék emiatt esetünkben nem vesztett az értékéből, de gondoltam megosztom, mert aki ugrik az ilyesmire, annak csalódás lesz.

Javaslom, hogy az alapjáték mellé rögtön vegyétek meg a csúszásmentes játékos táblákat, itt a tarsaskell-nél is elérhető. Úgy gondoltuk, hogy nem kell majd, mert ügyesek vagyunk, nem fognak szétgurulni az apró jelölők, de be kell látni, hogy szükség van rá.2021. 01. 31. -
Kellett egy 28. gazdálkodós játék és mivel mindenki dícsérte, gondoltam miért ne. És tényleg jó választásnak bizonyult. A szabályrendszer nem nehéz, könnyen érthető. Már az első játék alkalmával sem kellett elővenni a füzetet. A játék kialakítása az egyik gyeng pont számomra. A kártyákat nem érzem pro-nak, a jelölőrendszer meg a halálom. Pici kis gumicukrokkal jelölünk minden darabszámot..., hát eléggé le lett egyszerűsítve. Jobban örültem volna, ha a fa tényleg fa, a pénz tényleg pénz, stb. Mindent egybevetve azért tényleg jó vétel volt, bátran ajánlom én is mindenkienk. Az élmény megvan, ha egy könnyed másfél órás lazulásra vágyik a család. Egyedül is játszahó, úgy is hozza, amit kell. A hozzá kapható csúszásmentes karakterlapok kötelező vételek, nem nagy befektetés a játék amúgy sem borsos ára mellé.
2021. 01. 20. -
Remek játék, aminek fő előnye számomra, hogy két személy részére is rendkívül élvezetes és minden alkalommal változatos játékélményt nyújt.