Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A vörös katedrális társasjáték

8.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Reflexshop
Nem értékelt
Rettegett Iván orosz cár, hogy megünnepelje hadjáratának minden győztes csatáját, 9 templom megépítését rendelte el, ami végül egyetlen épületegyüttesként született meg, és ma Boldog Vazul székesegyházként ismeri a világ. A Vörös katedrális társasjátékban az építészek vezetőinek egyikeként kell versenybe szállnod a többi riválisoddal, hogy te építs meg lehetőleg minél többet a katedrálisból és ezáltal szerezz örökké tartó hírnevet magadnak. Készen állsz a kihívásra?

Leírás

Vörös katedrális egy 1-4 fővel játszható, átlagosan játékosonként 30-40 perc játékidővel rendelkező stratégiai játék, amit akár már 10 éves kortól lehet játszani.

A játék során minden játékos egy-egy építészcsapatot reprezentál, akik a Boldog Vazul székesegyház építkezésében versengenek egymással. Minden játékos a körében egyet hajthat végre a fő akciók közül, ez lehet a katedrális egy részének lefoglalása, a lefoglalt rész építése, vagy építőanyagok begyűjtése. A másodlagos akciók közül azonban bármelyiket végrehajthatják, ezzel ugyan csökken presztízsük, de cserébe rubelhez vagy több nyersanyaghoz juthatnak. A játék pedig innentől nem bonyolult. Gyűjtögetni és építgetni kell, amíg valakinek sikerül megépítenie a hatodik katedrális részletét is. Ekkor egy pontozási fázis következik, és aki a legtöbb presztízzsel rendelkezik, az a cár kegyeiben részesülve diadalmasan kerül ki az építészek versenyéből

Tedd próbára magad, és légy részese a Boldog Vazul székesegyház építésének a Vörös katedrális társasjátékban!

Paraméterek

Korosztály 12+
Mechanikaquestion_mark munkáslehelyezős
Ajánlott korosztály 10+
Játékosok száma 1-4 fő
Játékszabály jellege közepesen összetett
Játékidő 30-120 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa munkáslehelyezés, kockadobás
Kiadás éve 2021
nyelvi függőség nyevfüggetlen
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Fejlesztési területek
Tervező Israel Cendrero, Sheila Santos
Illusztrátor Pedro Soto, Chema Román

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.