Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÚJ FIZETÉSI MÓD-BARION
25.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN DÍJMENTESEN SZÁLLÍTUNK!
A VÁSÁRLÁS NINCS REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTVE, ANÉLKÜL IS LEADHATOD RENDELÉSED!

Ajánló

Bang! Kockajáték - Egy véres város vadregénye

Elég nagy bizonyossággal állíthatjuk, hogy a titkos szerepes játékok mostani elterjedéséért nem kis részben a BANG! – a felkiáltójel a cím végén természetesen kötelező – tehet.

Bang! Kockajáték és kiegészítők

„Keverj egy jó fröccsöt, csak a többiek bele ne kavarjanak!”

Hogy mi is a FröccsHajnóczy Soma kétszeres bűvészvilágbajnok, a Gémklub gondozásában megjelent társasjátéka? A címében szereplő italnak megfelelően egy könnyed, felfrissülést nyújtó kártyajáték. A felfrissülést azonban nem szimplán a bor-szóda keverékek ügyes „összerakása” okozza, és nem csak az, hogy a játékosoknak lehetősége van egymás kezéből kiverni az óvatosan egyensúlyozott tálcákat.

Vidámpark - Hullámvasútra éhgyomorral? Csak az amatőrök parkjában!

Vidámparkban lényegében minden megvan, amit az ember egy építgetős családi játéktól vár: két maréknyi színpompás épület, egy óránál rövidebb játékidő, egy szép nagy tér, amit kedvünkre beépíthetünk, egy kis erőforrás menedzsment, és persze könnyed játékszabály. 

Aranyat nyert a Dragomino a francia Nemzetközi Játékfesztiválon!

A Cannes-ban megszervezett fesztiválon több kategóriában osztották ki az Arany Ász (As d’Or) díjat, és örömmel adjuk most tudtotokra: idén a gyermekjátékok között a Dragomino – Sárkánytojások nyomábant találták erre érdemesnek!

„Ne féljétek a sötétséget! Törjenek a dárdák! Hasadjanak a pajzsok!”

Nidavellir. A törpék ősi hazája a skandináv mitológiában. Fagyos, zord vidék, ami kemény ifjakat nevel, ahol csak a legerősebbek maradhatnak meg. A béke, mint olyan, idegen e földön, mégis, egy millenium óta tart már. Vagyis tartott.

 

Hol van a hősöm? - Érkezik a Cartographers Heroes

Bár az északi földterületeken nagy megtiszteltetésnek számít térképészeti munkát végezni, sajnos az expedíciókon való részvétel egyre veszélyesebbé vált az utóbbi időkben. Szerencsére a Gimnax királynőhöz hűséges hősök bátran szembeszállnak a fenyegető Dragul hordákkal! Használd ki a bátor lovagok erősségeit, és terjeszd ki Nalos Királyságának területét – a királynő dicsőségére!

A Kartográfusok társasjáték 2019-es megjelenése óta szép sikereket könyvelhetett el, 2020-ban Kennerspiel des Jahres jelölként a legjobb három játék közé jutott. Népszerűsége nem meglepő, hiszen egy gyors játékról van szó, melyben a szimultán rajzolás miatt szinte nincs holtidő, ugyanakkor elegendő átgondolnivalót biztosít a különböző színű és formájú alakok rögzítése saját térképünkre - hiszen ezek ügyes elhelyezésén múlik, melyik évszakban milyen pontokat tudunk begyűjteni. Azt hittük, ezt az élményt már nem lehet fokozni - pedig úgy néz ki, lehet!

15 fantasztikus játék 2 főre!

Az angolszász országokban Valentine (Bálint) napján (február 14.) tartott Valentine's Day (magyarul: Bálint-nap) ünnepe a 20. század végétől világszerte elterjedt, világi "szerelmes-ünnepként". Az angolszász szokás Magyarországon az angol elnevezés magyarosított formájú átvételével, mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé az 1990-es évektől kezdődően.

Ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket társasjátékkal és szerelmes üzenettel kedveskednek neki. 

"Száll a (kocka)madár ágrul ágra..." - CuBirds (Kockanári)

Jellegzetes látvány, ahogy a madarak villanydrótokon, kerítéseken, akár ablakpárkányokban, szépen, felsorakozva ücsörögnek és bámészkodnak. Időnként egy-egy felreppen, mások jönnek a helyükre. De ha valaki felzavarja őket, és egyszerre mind az égbe szökkennek, akkor abból hatalmas káosz és szárnycsapkodások  kavarodása lesz. Most akkor ki melyik rajhoz tartozik?

Ehhez fogunk kelleni mi, játékosok, hogy okos tervezéssel és némi szerencsével a megannyi, összekeveredett madarat fajtáik szerint rajokba rendezzük a KocKanári (CuBirds) játék során.

KocKanári egy könnyen tanulható, rövid játékidővel rendelkező, szett gyűjtögetős kártyajáték, amiben a célotok az összekeveredett madárfajok szeparált rajokba rendezése. 2-5 fő játszhatja, egy átlagos játékparti pedig 20-30 perc alatt lezavarható, így ideális könnyedcsaládi játéknak, 7-8 éves kortól gyerkőcöknek, kezdő társasjátékosoknak, vagy két komolyabb társas között / előtt / után, úgymond fillernek.

KocKanári doboz

KOCKANÁRI TÁRSASJÁTÉK

 

A bolyhos, a bájos és a bestia- Bájos kis bestiák

A nyuszika, a maci és a mókus sétálnak az erdőben… ez akár egy vicc is lehetne, ha nem vennék mindhárman véresen komolyan a helyzetet, és nem azt méregetnék a szemeik sarkából, hogy melyik támadja előbb hátba a többieket. Amit viszont egyikük sem vett észre, az az árnyak közt megbúvó cica, tőrökkel a puha kis praclijaiban és a róka, aki fél szemét a macskán, fél szemét a trión tartva azon hezitál, kire adja le az első lövést. Amit viszont senki sem hagyhat figyelmen kívül, az a semmiből felbukkanó, feléjük vágtató unikornis, akit három gigászi, mindent elpusztító fenevad üldöz. 3, 2, 1: MÉSZÁRLÁSRA FEL!

Igazságos igazságtalanság - Legendák összecsapása

A csatatéren senki sem egyenlő!

Ez a mottója mostani játékbemutató cikkünk alanyának, ami nem más, mint az Unmatched – Legendák ligája.

Kezdjük először is azzal, hogy az Unmatched nem egy játékot, hanem egy játékrendszert takar, így kvázi egy sorozatról beszélünk. Egy olyan sorozatról, ahol nem igazán lehet alapjátékról és kiegészítőkről beszélni, mert minden egyes doboza önállóan játszható csomagja a sorozatnak, és mivel ugyanazt a motort használják, bátran keverhetőek egymással.