Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÚJ FIZETÉSI MÓD-BARION
20.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN DÍJMENTESEN SZÁLLÍTUNK!
A VÁSÁRLÁS NINCS REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTVE, ANÉLKÜL IS LEADHATOD RENDELÉSED!
17.890 Ft
Menny.:db
Kép 1/5 - Arnak elveszett romjai társasjáték
Kép 2/5 - Arnak elveszett romjai társasjáték
Kép 3/5 - Arnak elveszett romjai társasjáték
Kép 4/5 - Arnak elveszett romjai társasjáték
Kép 5/5 - Arnak elveszett romjai társasjáték
Arnak elveszett romjai társasjáték
Nagyításhoz állj a képre az egérrel

Arnak elveszett romjai társasjáték

17.890 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Czech Games Edition
Várható szállítás: 2021. november 05.
Átlagos értékelés: 1

A feltérképezetlen tengerek egyik lakatlan szigetén a felfedezők egy nagy civilizáció nyomaira bukkantak. Te egy expedíciót fogsz most vezetni, hogy felderítsd a szigetet, elveszett ereklyékre lelj és félelmetes őrzőkkel nézz szembe, mindezt azzal a céllal, hogy megismerd a sziget titkait.

Az Arnak elveszett romjai a pakliépítést és a munkáslehelyezést ötvözi egy felderítős, erőforrás-kezelős és felfedezős játékban!

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2021. 07. 24. -
Sziasztok!
Túl vagyunk pár játékon és azt kell mondjam, gyöngyszem született.
A játék kialakítása, a doboz, a mütyürök, a tábla mind hozzák a dzsungel hangulatot. Egyedül talán az érme/iránytű párost tudnám felhozni gyengye láncszemnek. Azok a megszokott karton tokenek és azok vannak legtöbbet használva. Lehetek volna azok is valami műanyag megoldások.
A szabályrendszer pár játék alatt kitisztul. Egyértelmű lesz, hogy mit kellene csinálni. A történet szerint az elveszett templomot kell felkutatni. Minden egyes felfedezési lépcsőfoknak ára van és bizony erősen agyalni kell a végén. Érdekesen kombinálja a játék a munkáslehelyezést és a pakliépítést.
2 régészünk van összesen, de a kártyákkal bőven el lehet lenni még körökön keresztül.
Amit kiegyensúlyozatlannak érzek, hogy eddigi tapasztalataink szerint a templom felfedezése hozza a legtöbb pontot, így a többi felfedezés kicsit haszontalanná válhat.., viszont ha nincs felfedezés, nyersanyag sincs.
A játék végi kombózás a lapokkal/régészekkel viszont a kedvenc részem. 5 fordulóból áll a játék. Kb az utolsó kettőben lehet látványosan előrehaladni. Ha 4-en játszotok, akkor itt jöhetnek elő a bonyodalmak és az addig kitalált kombó bizony könnyen burulhat.
Mindent egybevetve a játék egy könnyed délutáni családi játék, könnyen tanulható, kicsit agyalós végkifejlettel, gyönyörű képi világgal.
Jó vétel volt, ajánlom.