Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fekete történetek sorozat

A Fekete történetek  sorozatban olyan kitalált vagy valós történeteket olvashatunk, melyek kissé abszurd, de a maguk módján megmosolyogtató sztorikat tárnak a játékosok elé.

A Moses kiadó egy apró dobozba zárta bele azt az 50 érdekes történetet, melyek  tökéletes megoldása csak a logikátokon, éles eszeteken és fantáziátokon múlik! 

Jelenleg magyar kiadásban 12 kártyapakli van, melyek között a fantasy történetektől kezdve a megtörtént eseteken keresztül szinte minden megtalálható!

A Fekete történetek egy olyan logisztori játék, melyben 2-12 játékos (egyébként szerintem akármennyien játszhatnak egyszerre) nyomozásba kezd és megpróbálnak minél részletesebben megfejteni egy-egy rejtélyt. A mesélő, aki az 50 történetből kiválaszt egyet, felolvassa  az adott kártyalap előlapján található 1-2 mondatot  a hallgatóságnak, akiknek ebből a rövid információból kell kérdések segítségével kitalálniuk mi lehet a teljes sztori. A mesélő elolvassa magában a hátoldalon szereplő teljes sztorit és ez alapján IGENnel vagy NEMmel válaszolhat a hozzá intézett kérdésekre. Máshogyan nem segítheti a nyomozást! 

A játék játszható utazás közben, nyaraláson, a suliban a szünetekben, munkahelyen ebédidőben, kisebb és nagyobb társaságokban egyaránt és bárhol, bármikor, ha akár csak 5 perc szabadidőtök is van!

Méretének köszönhetően akár a zsebedben is elfér, így mindenhova viheted magaddal ahová egy kis szórakozást szeretnél csempészni!

Mi személy szerint imádjuk ezt a játékot és nagyon jó szívvel ajánljuk minden nyitott gondolkodású, logikusan gondolkodni tudó, fantáziával megáldott, jó humorú embernek! 

Tehát MINDANNYIÓTOKNAK!

Gyermekek részére már megjelent ugyanezen elvek alapján, de a kisebb korosztálynak megfelelő sztorikkal a Piros történetek és a Szivárvány történetek, amiket már olvasni tudó gyermekeknek ajánlunk szívből!

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajánló