Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Color Line társasjáték

10.890 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Reflexshop
Nem értékelt

Ez egy olyan társasjáték, amiben a mozgásban és gyorsaságban nincsen hiány!

Csapj rá a csengőre, ha magadnak szeretnéd tudni a golyót, ami kijött a dobozból! Légy te az első, aki kirakja a ,,színvonalat” ! Jól gondold meg, melyik golyóért csapsz a csengőre, mert, ha már van olyan színű golyód, akkor elveszted a többit.

Leírás

A Color line a gyorsaságról és ügyességről szól! A gyermekek nem csak jól szórakoznak játék közben, de észrevétlenül fejlődik a vizuális észlelésük, szem-kéz koordinációjuk, koncentrációjuk is. Mivel egyszerre több játékos vesz részt a mókában, így a játék a szociális készségek gyakorlását is lehetővé teszi.

A játék célja:

Légy te az első játékos, aki befejezi a színkódját!

Előkészületek:

Az első játék előtt ragaszd fel a matricát a hengerre! Töltsd a golyókat a hengerbe, majd tedd azt a csengővel együtt az asztal közepére! Minden játékos válasszon magának egy színkód-kártyát. Ha csak két játékos játszik, mindketten két kártyával is játszhatnak.

Játékszabály:

A legfiatalabb játékos lesz a kezdőjátékos, majd a kör az óramutató járásának megfelelően halad. Az éppen soron következő játékosnak ki kell vennie egy golyót a hengerből, miközben minden játékos nagyon figyel - ugyanis a játékosok csak úgy szerezhetik meg a felbukkanó golyót, ha elsőként nyomják meg a csengőt! Az a játékos, aki elsőként nyomta meg a csengőt, elveheti a golyót - feltéve, hogy el tudja azt helyezni a színkód-kártyáján. Ha valamelyik játékos úgy nyomja le a csengőt, hogy a golyóra már nincs szüksége (például a felbukkanó golyó lila színű, de mind a két lila hely foglalt a színkód-kártyáján), annak büntetésbol vissza kell tennie valamelyik korábban megszerzett és elhelyezett golyóját a hengerbe. Ezután a hengert tovább kell adni. A játék addig folytatódik, amíg valaki az összes helyet fel nem tölti a színkód-kártyáján.

Miket fejleszt a játék?

Memória
Érvelés
Képzelőerő és kreativitás
Együttműködés, irányítás
Szóbeli kifejezőkészség - és kommunikáció
Optikális-manuális koordináció
Térérzék
Motorikus készségek
Érzelmek
Önbecsülés
Problémamegoldás és kreatív gondolkodás
Írás-olvasás
Szókincs
MIÉRT A REFLEXSHOP?
 

Paraméterek

Korosztály 5+
Mechanikaquestion_mark ügyességi
Ajánlott korosztály 5+
Játékosok száma 2-5 fő
Játékszabály jellege egyszerű
Játékidő 20 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa gyorsaság, figyelem
Kiadás éve 2022
Nyelvi függőség nyevfüggetlen
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Tervező
Illusztrátor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.