Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Crokinole 2023-as modell VAGABUND MINI

53.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Vagabund
(1)

Ez a világ egyik legnépszerűbb ügyességi játéka, a BGG szerint az 5. legjobb családi játék!
Nagyon komoly címeket előz meg, mint az AZUL, 7 Wonders, Kartográfusok, Chachapoya… stb… – nyilván nem véletlenül.
Egy igazi kézműves termék, és roppan jó szórakozás, nem szükséges hozzá magas logikai érzék vagy több órányi szabadidő, mindössze negyed óra és egy asztal, amire a táblát elhelyezhetjük.

A Crokinole valójában egy kedves és szórakoztató fejlesztőjáték, mert játék közben a gyerekek játszva-szórakozva fejlesztik készségeiket!
Elsősorban a finommotorika, erőadagolás, szem-kéz koordináció, a térbeli tájékozódás, a téri tervezés és a logikai gondolkodás képességei fejlődnek észrevétlenül a játék közben!

Youtube videók

Leírás

A játékosok (2-­4 fő) egymás után, pöccintéssel próbálják korong­jaikat a kör alakú pálya közepén lévő lyukba vagy minél több pon­tot érő pozícióba juttatni. A pontokért folyó harcban az ellenfelek egymás korongjait kiüthetik a pályáról, vagy kevesebb pontot érő mezőbe lökhetik.
A játékot az nyeri, aki előbb szerzi meg a győzelemhez szükséges 100 pontot. Nem szükséges hozzá magas logikai érzék vagy több órányi szabadidő, mindössze negyed óra és egy asztal, amire a táblát elhelyezhetjük. Pöccinteni mindenki tud, így a családdal vagy a barátokkal is játszható!
Játszható csapatokban is, ilyenkor kettő a kettő ellen gyűjti a pontokat, és próbálja a másik csapatot akadályozni a pontszerzésben. Megunhatatlan!
Egy játszma akár 5 perc alatt lejátszható, de nehéz abbahagyni ennyi játék után.

Mi a Crokinole titka? Egyszerű szabályok, gyors és taktikus játék 2-3-4 játékos részére, extra szórakoztató időtöltés a családdal + nagyon gyorsan profivá válhatsz + megunhatatlan és közben beszélgethetsz, nevetgélhetsz, akár még chipset is ropogtathatsz, vagy pizzát is ehetsz, a játék élményét ez nem rontja, sőt…!

Paraméterek

Korosztály 6+
Mechanikaquestion_mark ügyességi
Anyaga nyírfa, selyemfényű felülettel, natúr színben, gravírozott, barna vonalakkal.
Méret 62 x 62 x 4 cm, csúszópor, valamint 2 korongszett is tartozik a játékhoz (1-1 tartalékkal), de korongszettek külön is vásárolhatók, különböző színekben.
Ingyenes postaköltséggel és nagyon körültekintő csomagolással.
A képen látható színek illusztrációk, a végleges árnyalatok kis mértékben eltérhetnek az itt láthatótól!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 01. 12.
A legjobb társasjáték amivel az utóbbi 10-20 évben találkoztam! Több generációnak is nagyszerű, gyors és intenzív játék. A 83 éves apámnak éppúgy sikerélményt ad, mint 10 éves Nelli lányomnak, bárki győzhet , végig izgalmas tud maradni a játék. Karácsony óta mindennap játszunk, néha csak 1-2 menetet ( ha max. 5-10 percünk van rá), néha több mint egy órán át. Nincsenek bonyolult szabályok, csak le kell ülni és lehet játszani. Nagyon jól fejleszti a finommotorikát, a szem-kéz koordinációt, a kognitív képességeket, és a pszichés, szociális képességeket ( önbizalom, kudarctűrés, együttműködés). Egyszőval mindenkinek ajánlom 8-tól 88 éves korig!