Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csodák terme társasjáték

15.990 Ft
14.391 Ft
1.599 Ft 10%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Delta Vision
Nem értékelt
A 19. századi, gazdag angol nemesek unalmas mindennapjait újfajta szórakozás dobja fel: ki tud több érdekes, bizarr, egyedi tárgyat összegyűjteni. Ehhez ki-ki vérmérséklete szerint akár aukciók látogatásával, akár múzeumok és boltok vagyonokkal történő bombázásával, akár kincsvadászok vagy orgazdák felbérlésével juthat hozzá. Versenyezz a barátaiddal, kié lesz a legtöbb furcsaság! Hozd létre a groteszk és hátborzongató tárgyak legnagyobb londoni gyűjteményét!

Leírás

A 19. századi London lenyűgöző környezetében, a brit arisztokrácia egyikeként célod nem kevesebb, mint hogy te nyisd meg a leghíresebb és legimpozánsabb Csodák termét.

A gazdag és unatkozó nemesek bőrébe bújva, egy új és bizarr divathullámot követve elhatározod, hogy felállítasz egy Csodák termét a saját házadban: egy aprócska múzeumot, amely telis-tele van kivételes műtárgyakkal és természeti különlegességekkel, a világ minden tájékáról.

Barátaiddal is riválisaiddal szállsz versenybe, hogy egyszer és mindenkorra kiderüljön, ki büszkélkedhet a legfurcsább tárgyak legjobb kombinációjával. Aukciós házakat látogathatsz, kétes alakokkal üzletelhetsz, de akár a Picadilly üzleteiben  is vadászhatsz a nem mindennapi ereklyékre. Vajon ki lesz a legimpresszívebb csodagyűjtemény birtokosa?

A játék során a győzelemhez vezető út a legjobb Csodák termének felállításán keresztül vezet: küldd az ügynökeidet London különféle helyszíneire, hogy csodakártyákat szerezhessenek (pénzért, licitálással, stb.), amelyeket a vitrinedbe helyezel. Minden játékos hírnévpontokat szerez, az akcióin keresztül. 

A 2-4 játékossal játszható Csodák termének különlegessége részben abban rejlik, hogy a dinamikus előkészületek határozzák meg az egyes, 20-30 perces játszmákban alkalmazandó szabályok összességét. Teljesen különböző játékmechanizmusokat adhattok hozzá, vagy vehettek ki a játékból, akár meghatározott előkészületeket követve, akár a játéktábla teljes randomizációjával – a döntés a tiétek. A helyszínek és a hírességek több mint 150 féle kombinációjával minden játszma más, mint az előző.

Tartozékok:

12 ügynökfigura

12 vitrin

1 térkép

5 helyszínlapka

6 hírességkártya

92 csodakártya

50 érme

20 groteszkségjelző

24 hírnévjelző

Paraméterek

Korosztály 13+
Mechanikaquestion_mark szettgyűjtés
Játékidő 20 - 30 perc
Játékosok 2 - 4
Ajánlott életkor 14+
Komplexitás Egyszerű
Tervező Stefano Castelli, Diego Cerreti
Illusztrátor Giovanni Pirrotta

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek