Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dragomino: Sárkánytojások nyomában társasjáték

Elérhetőség: Értesítés kérése
Gyártó: Blue Orange
Nem értékelt

A Dragomino: Sárkánytojások nyomában könnyed családi társasjáték a legkisebbeknek is. A játékosok lapkákat helyeznek el dominószerűen úgy, hogy minél több csatlakozást hozzanak létre, és így sárkánytojásokhoz jussanak. Az előre tervezést fejlesztő társasjáték.

A „Dragomino” lenyűgöző módon mutatja be, hogyan lehet egy családi játékot gyerekjátékká alakítani. A Kingdomino testvéreként érdekes és fantasztikus hangulatot hoz az asztalra, amelyben a gyerekek már egyetlen játék után teljesen eligazodhatnak. A szerencse és a megfontolás izgalmas egyensúlyban van, ezért a gyerekek mindig szeretnének elmerülni a dominósárkányok világában.

Pattanj fel a sárkányod hátára, és gyűjts minél több sárkánytojást! 

Leírás

Lazulnak a sárkányok... HA sikerül úgy elhelyezni a dominószerű lapokat, hogy ugyanazok a tájak legyenek egymás mellett. Aztán jutalomként kaphatsz egy sárkánytojást. De van e ott sárkánybébi, és vajon kapsz érte pontot? Vagy üres a tojás és nem kapsz semmit? Ha üres tojásra bukkansz, akkor se keseredj el, hisz a kedves sárkánymama megjutalmazza azt is aki szerencsétlenül jár. 
A 2017-es év játéka, a „Kingdomino” független gyerekverziójában ügyes befektetések, egy kis szerencse és egy jó stratégia segít sok sárkány és ezáltal pont megszerzésében. Ügyesen a lényegre redukálva anélkül, hogy hűtlen lenne az eredetihez, és sok izgalmas játékot hoz az otthoni játékasztalra.

Paraméterek

Korosztály 8+
Mechanikaquestion_mark lapkalehelyezős
Ajánlott korosztály
Játékosok száma
Játékszabály jellege
Játékidő
Játék jellege
Játék mechanizmusa
Kiadás éve
Nyelvi függőség nyevfüggetlen
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Tervező
Illusztrátor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.