Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Érkezik a Calico a Gémklubtól!

Új megjelenés: Calico - Foltok, cicák, takarók

 

Érkezik a várva várt Calico magyarul! 

Szerettek színes csempékből falat építeni – de most valami olyan feladatra vágytok, ami az otthon melegét idézi? Akkor örülni fogtok a hírnek, hogy kiadjuk magyarul a Calico című társasjátékot!

Calico - Foltok,cicák,takarók családi társasjáték

Foltok, cicák, takarók – ez lesz a játék alcíme a Gémklub kiadásában. Hogy miért? Mert bizony foltokból kell takarót készítsetek szőrös kis házi kedvenceitek számára. És minél okosabban varrjátok egymáshoz a foltokat, annál több doromboló kis állat telepedik rá. Ha sikerül több egyszínű foltot egymás mellé választani, akkor szép gombokat is varrhattok rá – de a takarótok akkor lesz igazán értékes, ha a három pontozó folt (azaz céllapka) környékére a megfelelő színű és mintázatú foltokat tudjátok megszerezni.

Mert bizony a többiek is figyelik, nektek mi kell – és ezt össze tudják kombinálni a saját terveikkel! Vagyis hiába kerül ki egy neked hiányzó folt a zsákocskából, mire sorra kerülsz, elhappolhatják előletek…

Ha kedvetek támadna a 2020-as év egyik legsikeresebb családi játékát kipróbálni, még tavasszal lesz rá esélyetek. Igen, a Calico – Foltok, cicák, takarók nemsokára érkezik a Gémklub kiadásában!

Calico - Foltok,cicák,takarók családi társasjáték

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Ajánló