Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fogadó foglaló társasjáték

5.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: HUCH
Nem értékelt

Egyszer volt, hol nem volt, a Kerekerdőn is túl... volt egyszer egy király, aki pazar lakomát szervezett minden alattvalója számára. A királyság minden zegzugából érkeztek vendégek, de még mennyi! Mivel mindenki az utolsó pillanatos kedvezményben reménykedett, így egyikük sem foglalt szállást a környező fogadókban. Így kezdetét is vette a verseny az utolsó szabad ágyakért!

Állj be királyi kamarásnak… vajon mindenkinek találsz helyet vagy valakit vissza kell majd fordítanod?

Youtube videók

Leírás

Biztosítsatok szállást a vendégeknek, a királyi lakomáról senki sem szeretne lemaradni. Döntsd el okosan, hogy melyik vendéged küldöd a vendégsereg végére és ki osonjon be a hátsó ajtón.
 

A játék elején mindenki vegye magához a választott színéhez tartozó paklit, keverje meg és helyezze képpel lefelé maga elé. Itt még eldönthetitek, hogy a pontozókártyák melyik oldalával játszotok.

Minden játékos számára könnyen elérhető helyre helyezzétek le a fogadókat, majd vegyetek kézbe 9-9 kártyát a vendégkártya paklitokból.
 

Játék menete:

A játék négy fordulóból áll és három fázisból áll.

fázis: Játsszatok ki kártyákat - Óramutató járásával megegyező irányba haladva minden játékos lehelyez egy-egy vendéget képpel lefelé - sorban az utolsó vendég után kell lehelyezni.
fázis: Ellenőrizzétek a foglalásokat - Fordítsátok az első fogadó bal és jobb oldalán lévő összes kártyát a vendéget ábrázoló oldalával felfelé. Hajtsátok végre a különleges foglalási képességeit és helyezzétek el a vendégeket. Vajon mindenki eltudtok szállásolni vagy valakit haza kell küldenetek?
fázis: Készítsétek elő a következő fordulót - Fordítsatok minden fogadókártyát a másik oldalára. A következő játékos vegye magához a kezdőjátékos jelölőt. Mindenki vegyen magához öt-öt kártyát a vendágkártyapakliból és kezdődhet is a következő forduló!
A játék vége:
A játék a negyedik forduló után ér véget, minden játékos számolja össze a pontjait. 1-1 pont jár az elszállásolt vendégkártyákon látható minden érme után és adjátok hozzá a címerekért járó bónuszpontokat.


A legtöbb ponttal rendelkező játékos a nyertes. Egyenlőség esetén a legtöbb darab hárompontos kártyával rendelkező játékos a nyertes.

Vajon sikerül minden vendéget elszállásolni? Mindenkinek jut ágy? 

Egy igazán pörgős társasjáték a Fogadófoglaló, ahol a játékosok a fogadókban található ágyakért versenyeznek. Logikázz, használd ki a különleges képességeit a vendégeknek és figyelj a fogadó sajátosságára is.

Kártyavédő mérete:  59 mm x 92 mm 
Doboz tartalma:

96 vendégkártya
16 fogadó
4 pontozókártya
4 játékossegédlet
1 kezdőjátékosjelölő
20 pontjelölő
játékszabály

Paraméterek

Korosztály 10+
Mechanikaquestion_mark kártya
Ajánlott korosztály 10+
Játékosok száma 2-5fő
Játékszabály jellege egyszerű
Játékidő 30-40perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa helyfoglalás, blöffölés,licitálás
Kiadás éve 2023
Nyelvi függőség nyevfüggetlen
Játékszabály nyelvei (Magyar) nem
Tervező Filippo Landini
Illusztrátor Fiore GmbH

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.