Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kép 1/4 - Jurassic World társasjáték
Kép 2/4 - Jurassic World társasjáték
Kép 3/4 - Jurassic World társasjáték
Kép 4/4 - Jurassic World társasjáték
Jurassic World társasjáték
Nagyításhoz állj a képre az egérrel

Jurassic World társasjáték

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Just Games
Várható szállítás: 2022. január 21.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

 A termék a kiadónál is kifogyott, után gyártása bizonytalan!

Nem rendelhető!

A nublar-szigeti élménypark virágzik: évente többmillió ember özönlik ide, hogy megtapasztalja a tudomány csodáit, az életre keltett dinoszauroszokat. De a  rengeteg látogató sem képes akkora bevételt termelni, ami visszahozná a kezdeti befeketetéseket. Ideje valami újat mutatnunk!

Jurassic World társasjátékban minden játékos az élménypark egyik alkalmazottjának bőrébe bújva segít a park igazgatásában és fenntartásában az ásatásoktól kezdve az új épületek felhúzásán és pénzügyein át a dinoszauroszok életrekeltéséig. De a mindennapi feladatokon túl is adódhatnak feladatok - például a “lakók” kitörése, ami nem csak, hogy a földbe döngöli a park nevét, de világszintű krízishez vezethet.

Megtaláljátok a vékony határt a jövedelmezőség és a globális katasztrófa között? Életetek kalandja vár rátok a Nublar-szigeten, vágjatok bele!

Leírás és Paraméterek

Dolgozzatok össze, hiszen a feladat nem kisebb, mint egy egész dinoszaurusz park irányítása! A park hírnevére is figyelned kell, hiszen ha a látogatók jól érzik magukat, biztosan hírét viszik a létesítménynek. Mégis óvatosnak kell lenned! Minél több dinoszaurusz van a parkban, annál nagyobb az esélye annak, hogy kitörésekre kerül sor, amelyeknek szörnyű következményei lehetnek... 

Szórakoztatás mesterfokon!

Válasszatok egy nehézségi szintet, és lássatok neki a feladatnak! Könnyű, közepes vagy nehéz játékot választhattok, mindegyik feladathoz tartozik egy-egy teljesítendő érték: milyen típusú dinoszauruszokat szeretnének látni a látogatóid a parkban, és mennyire legyen magas a szórakoztatottsági szint. Ha ezeket sikerül elérned, nyert ügyed van!

Válassz egy karaktert, és vesd bele magad a munkába!

Ahhoz, hogy a célokat sikerüljön teljesíteni, akciókat kell végrehajtanotok. Kutassatok fosszíliák után, vonjátok ki belőlük a DNS-t és tenyésszetek új fajokat, majd helyezzétek őket a kifutókba! A főutcát meglátogatva pedig új épületeket szerezhettek, illetve új képességekre tehettek szert.

Minden lehetséges akcióhoz tartozik egy célszám: csak akkor tudod végrehajtani az adott akciót, ha a karakterednek az adott akcióhoz rendelt kockamennyiségével sikerül megdobnod a célszámot. Kombináljatok hát okosan: kit, mikor milyen akcióhoz érdemes odaküldeni, hogy biztosan el tudjátok érni amit terveztetek?

Nem elég azonban az akciók célszámait figyelembe venni, minden forduló végén plusz egy dobással kell bebiztosítanotok, hogy a veszélyszint nem növekszik. Ha ezt az értéket nem dobjátok meg, az sajnos mindig hátrányosan fogja érinteni a parkot: egyes dinoszauruszok kitörhetnek a kifutóból, így növelve a veszélyszintet, vagy átmenetileg bizonyos területek akcióit nem fogjátok tudni használni.

Ha pedig a veszélymérő eléri a 20-as szintet, azonnal veszítetek!

Légy részese a Jurassic kalandnak te is,  tedd próbára magadat!

 

Ajánlott korosztály 12+
Játékosok száma 2-6 fő
Játékszabály jellege közepes
Játékidő 60-80 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa panel lerakós,helyzetkialakítós
Kiadás éve 2019
nyelvi függőség nyelvfüggetlen
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Fejlesztési területek csapatmunka fejlesztése,taktikai gondolkodás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.