Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kooperatív társasjátékok

Kooperációs társasjátékok

 • együttműködés
 • csapatmunka
 • kreatív gondolkodás
 • erőforrás menedzselés
 • közös cél
 • kommunikáció
 • empátia
Rendezés:
Nézet:
2.990 Ft

Egy nagyszerű kooperatív kommunikációs kártyajáték – minden, amire nem számítasz egy tenyérnyi kis doboztól!

jai:

2013 Spiel des Jahres fődíjas
 

2.990 Ft
A The Mind nem pusztán egy játék, hanem a csapatélmény új dimenziója!
3.790 Ft
Azt mondják, mindenkiben ott rejlik a történet, mely elmondásra érdemes. Fedezd fel te is a mesélőt önmagadban, és ajándékozd meg magad és barátaid a mesélés örömével!
5.490 Ft

Alszik a város...de nem a szokásos módon! A játékosok dönthetik el, milyen karakterekkel szeretnének játszani - és ezek között egészen érdekesek is akadnak, például a Részeg, aki valakivel karaktert cserél, így fogalma sincsen, kicsoda ő. Mivel az asztal közepén is van három karakter, így megeshet, hogy nincs is köztetek a vérfarkas! Ha pedig mégis te lennél a vérfarkas, vajon ki tudod dumálni magadat és rá tudod kenni a gyanút egy ártatlan falusira?

A játék levezényléséhez (hogy a különböző karakterek mikor kerülnek sorra és mit csinálhatnak), egy telefonos applikáció is segítségül hívható.

5.990 Ft

Légy résen! egy izgalmas kártyajáték, ahol két csoport küzd egymással. Köztetek van A Dolog, közelebb, mint gondolnátok. Sőt, már egy közületek! Célja, hogy elpusztítson minden Embert, Fertőzött bábbá változtatva őket, vagy kiejtve a játékból. Kiben bízhatsz meg?

Ki Ember és ki Fertőzött? Te túlélnéd ezt a kalandot?MEGBÍZHATSZ A BARÁTAIDBAN?

5.990 Ft

Elsöprő sikerű asszociációs kártyajáték a titkos ügynökök szupertitkos világában! A vezérkar felkészült, hogy megvédje az embereit – de vajon sikerül nekik...?
 

A játék díjai:

 • Mensa Társasjátékverseny 2016 fődíjas

 • Spiel des Jahres 2016 fődíjas

5.990 Ft

A Fedőnevek: Négyszemközt egy kooperatív, asszociációs kártyajáték, kettő játékos vagy két csapat részére.

Önállóan játszható, nem szükséges hozzá más Fedőnevek játék.

 

5.990 Ft

Jaj ne, a hurrikán közeledik, és a tutaj csak félig kész! Ráadásul ennivalót és ivóvizet sem sikerült eleget gyűjteni… 

5.990 Ft
A Szócsapdák egy mókás asszociációs csapatjáték, amelyben két csapat versenyzik, melyik jut hamarabb a kazamata utolsó üregébe. Hogy a másik csapat ne előzze meg őket (könnyen), a termeket megnyitó szót körülbástyázzák tabuszavakkal. Ha a fáklyát fogó csapattag kimondja valamelyik tiltott szót, a csapat nem léphet tovább. És ha a vetélytárs-csapat csapdái nem lennének elég ügyesek, átkok is nehezítik a feladatot - na és a kazamata végén ott a legyőzendő szörny is!
6.640 Ft
A Szamuráj szellem egy egyszerű szabályrendszerrel rendelkező,kooperatív játék, amelyben csapattársaiddal vállvetve harcoltok, támogatjátok egymást, és igyekeztek a leghatékonyabban védeni a szegény falusiakat. 
6.990 Ft
A Kódfejtő egy asszociációs partijáték, amelyben két csapatvezető küld a saját csapatának körönként egy háromszavas üzenetet, amely mindig más sorrendben utal a négy kulcsszó közül háromra. Az üzenetnek egyértelműnek kell lennie a saját csapat számára, de ahhoz elég homályosan kell utaljon a kulcsszavakra, hogy az ellenfél ne tudja megfejteni az üzenetet.
6.990 Ft

A Tiltott Sziget az Ősök rég eltűnt birodalmának félreeső zuga volt. A legenda úgy tartja, itt tartották a négy szent kincset, melynek segítségével irányítani lehetett a négy őselemet. Hogy megvédjék ezeket a felbecsülhetetlen értékű kincseket, a szigetet úgy tervezték, hogy elsüllyed, ha betolakodók lépnek a területére.

Vajon a te csapatod lesz az első, aki átlépi a sziget határait, megszerzi a kincseket, és ki is jut élve?

Díjai:

Az év játéka (Spiel des Jahres) díj jelölt (2011)

Mensa Select győztes társasjáték

7.990 Ft
Két csapat verseng egymással, melyikőjük talál meg hamarabb három pontot a képek alkotta Amsterdam-ban. 
7.990 Ft
Az Endurance eltűnt valahol a tengeren! Mi történt valójában a brit "Birodalmi Transzantarktiszi Expedícióval"?
Kiegészítő, amely csak a Time Stories alapjátékkal együtt játszható.
7.990 Ft

Egy csendes amerikai kisvárost különös kór támad meg. A játékosok feladata, hogy kiderítsenek minden részletet – és hogy megmentsék Marcyt. És természetesen a jövőt…

Kiegészítő, amely csak a Time Stories alapdobozzal együtt játszható.

A Játékszabályt, és játékot kiegészítő errata itt található.

7.990 Ft
Lépjetek be a Királyök völgyébe, és derítsetek fényt a sírkamra rejtélyére!
Kiegészítő, amely csak a Time Stories alapjátékkal együtt játszható.
7.990 Ft

Felejts el mindent, amit a középkorról tudsz, és fedezz fel egy alternatív idősíkot, ahol mindent a mágia ural! Vajon teljesül a jóslat?

Kiegészítő, amely csak a Time Stories alapjátékkal együtt játszható.

A Játékszabályt, és játékot kiegészítő errata itt található.

7.990 Ft
Kalandor csapatoddal lezuhantál a Tiltott Sivatagban, és egyetlen esélyetek a túlélésre, ha megtaláljátok egy legendás repülő szerkezet alkatrészeit, melyek az ősi város romjai közt vannak eltemetve. A feladat nem könnyű, ráadásul a vizetek is egyre fogy, a vihar pedig egyre erősebb. Csak közös erővel vészelhetitek át a megpróbáltatásokat, a túléléshez elengedhetetlen az együttműködés!
8.990 Ft
Ha úgy gondoljátok, hogy a világ megmentése túl egyszerűvé vált, akkor itt a Pandemic Pengeélen című kiegészítője, amely garantáltan új kihívásokat tartogat a számotokra. Vegyétek fel a harcot az emberiséget fenyegető járványok ellen akár 5 játékossal, vadonatúj eseményekkel és szerepkártyákkal!

A küzdelem igencsak kiéleződik, új, minden eddiginél halálosabb kór ütheti fel a fejét, esetleg egy már ismert betegség nem várt módon mutálódik; de az sem kizárt, hogy a rejtélyes vírust a csapatban megbújó bioterrorista terjeszti.

A Pengeélen kiegészítőben szereplő játékmódok egymással kombinálhatóak, de ha még ez sem lenne elég, akkor keverjétek be a hetedik járványkártyát, és tegyetek próbát legendás nehézségi fokozaton. Csak a legrátermettebb, legelhivatottabb csapat lehet képes rá, hogy úrrá legyen a világon végigsöprő káoszon!

 
8.990 Ft

A Concept-ben a játékosok célja az, hogy képek segítségével, asszociációval találják ki a feladványok megoldását. 

A játék díjai:

 • Mensa Társasjátékverseny 2014 fődíjas

 • Spiel des Jahres 2014 jelölt