Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lorenzo il Magnifico (bővített kiadás) társasjáték

33.990 Ft
28.490 Ft
5.500 Ft 16%
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Delta Vision

Lorenzo de' Medici a történelem egyik legbefolyásosabb személyisége volt. Nemcsak ravasz diplomata és politikus volt az olasz reneszánsz veszélyekkel teli korában, hanem szenvedélyes pártfogója volt a művészeknek és költőknek, akik az olaszok dicsőségét és hírnevét a csúcsra emelték. Ebben a játékban a játékosok megpróbálják elérni ugyanezt a hírnevet és tekintélyt, és ezzel Firenze leghatalmasabb és legmegbecsültebb polgárává válni.

Lorenzo il Magnifico egy összetett stratégiai játék, ami nem függ a szerencsétől. A játékosok a város különböző területeire teszik le a családtagjaikat akciók végrehajtásához, de ezek a családtagok soha nem ugyanazok, mivel minden fordulóban megváltoztatják az értéküket. Új területeket hódítanak meg, csodálatos épületeket támogatnak, bátor vállalkozókat buzdítanak és fontos karakterekkel veszik körül magukat. Ha elég okosak és hatalmasak, akkor magukhoz vonzhatják a legnevesebb kortárs hírességeket, és felhasználhatják képességüket.

A bővített kiadás tartalmazza a Reneszánsz Házak és a Pazzi-összeesküvés kiegészítőket

Leírás és Paraméterek

Tartalom: 1 játéktábla, 4 játékostábla, 4 játékosbónusz-lapka, 21 kiátkozás-lapka, 4 fedőlapka, 16 családtag, 16 matrica, 16 jelzőkorong , 12 kiátkozás-kocka,
3 dobókocka, 96 fejlesztéskártya, 20 vezetőkártya 63 fa erőforrás (fák, kövek, szolgák), 33 érmék, 1 szabályfüzet és 1 áttekintő.

Kiegészítő: Tartalom:  1 játékostábla, 1 bónuszlapka, 3 kiátkozás-lapka, 5 családtag, 5 matrica, 4 jelzőkorong, 3 kiátkozás-kocka, 48 speciális fejlesztéskártya, 20 vezetőkártya, 30 fa erőforrás, 30 speciálisjelző, 1 speciális toronylapka, 2 módosítólapka, 1 új tanácslapka, 10 családlapka, 5 árveréslapka, 3 speciális hitlapka.

Ajánlott korosztály 12+
Játékosok száma 2-5 fő
Játékszabály jellege közepesen összetett
Játékidő 60-120 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa munkás elhelyezés, kockadobás, váltakozó képességek, kártyahúzás
Kiadás éve 2022
nyelvi függőség nyevfüggetlen
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Fejlesztési területek
Tervező Virginio Gigli, Flaminia Brasini, Simone Luciani
Illusztrátor Klemens Franz, Andreas Resch

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.