Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÚJ FIZETÉSI MÓD-BARION
25.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN DÍJMENTESEN SZÁLLÍTUNK!
A VÁSÁRLÁS NINCS REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTVE, ANÉLKÜL IS LEADHATOD RENDELÉSED!
Kép 1/3 - Nottingham bírája  társasjáték
Kép 2/3 - Nottingham bírája  társasjáték
Kép 3/3 - Nottingham bírája  társasjáték
Nottingham bírája  társasjáték
Nagyításhoz állj a képre az egérrel

Nottingham bírája társasjáték

Elérhetőség: Értesítés kérése
Gyártó: CMON
Várható szállítás: 2021. december 07.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A TERMÉK KIFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

VÁRHATÓ BESZÁLLÍTÁSA:BIZONYTALAN

A Nottingham bírájában szükséged lesz a színészi oldaladra, hisz kereskedőként blöfföléssel, csempészéssel és ügyes megvesztegetéssel kell minél nagyobb haszonra szert tenned - vagy éppen bíróként elcsípni a füllentő árusokat.

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

János herceg aranyéhsége már túl messzire ment! Nincs az a kereskedő, aki képes lenne az elmúlt idők adóterheit becsületes munkával megfizetni! Ráadásul azt a kapzsi nottinghami bírát is a nyakukra szabadította! Azóta minden szekeret, sőt, minden kosarat átnézet "csempészettnek" titulált áru után kutatva. És az elkobzott tárgyakkal tudja mindenki, mi lesz: megy a magánvagyonba! Az egyetlen egy szerencse, hogy a város kereskedői jobban ismerik ezt a bírát, mint maga János herceg. Persze először ijesztőnek tűnhet, ahogy a város kapujában strázsál, de az igazat megvallva, a bíró úrnak sincs ellenére a földi hiúságokból álló béren kívüli juttatás, ha ezért csak kicsit félre kell néznie...

A Nottingham bírája társasjátékban minden játékos arra fog törekedni, hogy minél több és nagyobb értékű árut juttasson a standjához. A játékosok megnézik kártyáikat, majd néhányat a zsákjukba raknak, ezután egyesével bejelentik az aktuális bírónak, mit szállítanak. Mivel csak legális árut mondhatnak, és abból is csak egyfélét, ezért néha bizony kénytelenek lesznek hazudni - annál is inkább, mert a csempészáruk nagyobb hasznot hozhatnak... A bíró megvizsgálhatja a gyanús árusok zsákját, és ha olyan cikkre bukkan, amiről az árus hazudott, akkor büntetést szed tőle. Az árusok különböző szívességek ígéretével, esetleg némi pénzzel megpróbálhatják megvesztegetni a bírót, de dönthetnek úgy is, hogy minden további alkudozás nélkül megengedik az átvizsgálást, hiszen ha igazat mondtak, a bíró fizet nekik a jogtalan gyanúsítgatás okozta kellemetlenségek miatt. A bíró tisztsége körről-körre tovább vándorol, tehát vigyázz, mit ígérsz, és kivel tolsz ki!

Ajánlott korosztály 14+
Játékosok száma 3-5 fő
Játékszabály jellege egyszerű
Játékidő 60-75 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa szerepjáték,kártyás
Kiadás éve 2015
nyelvi függőség nyelvfüggetlen
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Fejlesztési területek kombinációs készség,szociális képességek fejlesztése,deduktív gondolkodás fejlesztés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.