Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nova Luna társasjáték

Elérhetőség: Értesítés kérése
Gyártó: Compaya
Nem értékelt

A Hold évezredek óta hatással van az emberiségre a Földön. A Hold okozza az árapályokat, és éjszaka ébren tartja az embereket.
Az újhold az újrakezdés szimbóluma: ez a tökéletes alkalom valami újba kezdeni, és megtervezni a jövőt. A NOVA LUNA (latinul újhold), egy absztrakt lapkalehelyezős játék, amelynek minden fordulójában újra meg kell terveznetek a jövőt. Készítsetek új stratégiát, hogy meg tudjatok birkózni azzal, amit a holdkerék kínál nektek. Döntsetek okosan!

Díjak, elismerések:

2020 Spiel des Jahres (Az év játéka) jelölt

Leírás

A "Nova Luna" egy asztrális köntösbe bújtatott absztrakt elhelyezési játék. A feladat: a négyzetlapok elrendezése úgy, hogy a rajtuk ábrázolt számos feladat a lehető leghatékonyabban teljesíthető legyen. Például egy csempe megkövetelheti, hogy két türkiz és két piros csempét helyezzenek a közelébe. Annak érdekében, hogy a szükséges feladatok közül egyszerre több kipipálható legyen, a csempéknek ideális esetben teljesíteniük kell egymást. A színcsoportok kialakítása segíti a bonyolultabb feladatokat. A játék alapja az okos vásárlási mechanizmus: a játékosok holdpályán lépésekkel fizetik az új lapkák költségeit. Aki előzőleg a legtakarékosabb volt, mindig annak jár a következő kör – és így a választás a következő lapkák közül.

Paraméterek

Korosztály 8+
Mechanikaquestion_mark lapkalehelyezős
Ajánlott korosztály 8+
Játékosok száma 1-4 fő
Játékszabály jellege egyszerű
Játékidő 30-60 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa lapkalehelyezés
Kiadás éve 2021
nyelvi függőség nyevfüggetlen
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Fejlesztési területek
Tervező Uwe Rosenberg, Corné van Moorsel
Illusztrátor Lukas Siegmon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek