Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spicy társasjáték

Elérhetőség: Értesítés kérése
Gyártó: Gémklub
(1)
Legendás idők: három nagymacska klánja legjobbjait új küzdőtérre hívja. Bátorságukat immár nem véres harc bizonyítja. Az igazi hős nem csak erős, de könnyedén fogyasztja a legcsípősebb ételeket is! Lángoló ajkakkal és könnyező szemekkel licitálják túl egymást. Hazugság talán a nagyotmondás, ha vállalod a lelepleződés következményeit? E legendás dilemmából születik meg egy új korszak új harci taktikája, a BLÖFF.

Leírás

1.A játékosok rejtetten játsszák ki a kártyáikat, és megnevezik az azon lévő fűszert és az erejét (színét és számát).

2.Sejted, hogy valaki nem mondott igazat? Gyanúsítsd meg! Szerinted a lap ereje vagy a fűszer típusa nem stimmel? Ha mondjuk úgy tippelsz, a számot blöffölte…

3....de a gyanúsítás miatt felfedett kártyán valóban a megnevezett szám szerepel – még akkor is, ha a fűszer blöff volt –, a gyanúsítás kudarcot vallott. A kijátszott kártya tulajdonosa nyeri az összes kijátszott kártyát!

Paraméterek

Korosztály 9+
Mechanikaquestion_mark blöffölés
Ajánlott korosztály
Játékosok száma
Játékszabály jellege
Játékidő
Játék jellege
Játék mechanizmusa
Kiadás éve
Nyelvi függőség nyevfüggetlen
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Tervező
Illusztrátor

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
Igazolt vásárlás
2021. 01. 18.
Vicces játék, vicces grafikával. :)
Sosem tudhatod, hogy a másik mikor blöfföl vagy mikor mond igazat, ez teszi izgalmassá ezt a nagyon egyszerű pörgős kis kártyajátékot.
Én személy szerint hosszabb stratégiai, logikai, gondolkodós játékok után ajánlanám levezésként, ha egy kis nevetésre vágynál vagy baráti összejöveteleknél, amikor nincs mód kiteríteni egy egész asztalt igénylő játékot.

Hasonló termékek