Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Stratégiai társasjátékok

Stratégiai társasjátékok

Ezt a kategóriát a nehéz döntések, előre gondolkodás és a kevés (vagy egyáltalán nem létező) szerencsefaktor jellemzi leginkább. A kőkemény gondolkodás mellett legalább annyira van szükség a mentális kitartásra, mint a világos célokra és az erőforrások fejlesztésére. Egy-egy döntésünknek súlyos következményei lehetnek, jobb mindent fontolóra venni mielőtt cselekszünk.

Családi stratégiai társasjátékok Családi stratégiai társasjátékok
Az együtt töltött minőségi idő, egy életen át elkísér minket!
Bevezető stratégiai játékok Bevezető stratégiai játékok
Szállj be te is az őrült megszállottságba
Absztrakt stratégiai játékok Absztrakt stratégiai játékok
...hogy tényleg a tiszta stratégián lehessen a hangsúly...
Gémer stratégiai játékok Gémer stratégiai játékok
tapasztalt játékosoknak szól
Rendezés:
Nézet:
2.990 Ft

A legújabb, a Hatalmi játszma (Turmoil) kiegészítővel megjelent promókártyák A Mars terraformálása társasjátékhoz.

Tartalma: 3 cégbirodalom kártya, 12 projektkártya, 5 globális esemény kártya

 

 

3.490 Ft

A Hanamikoji társasjátékban a korabeli Japánt idézheted meg, ahol egymás ellen kell megküzdenetek az elbűvölő gésák kegyeiért. Nagyszerű gondolkodtató, stratégiai társasjáték két fő számára.

3.790 Ft

Reiner Knizia egyik legismertebb kétszemélyes játék-klasszikusa, a Schotten Totten 1999 óta már számtalan játékos közösséget hódított meg szerte a világban, és most végre humoros, megújult grafikájával itthon is elérhetővé vált.

Ebben a taktikai kártyajátékban a megfelelő kombinációjú és értékű kártyák kijátszásával kell kilenc határkő megszerzéséért versengeni. Ez a verzió tartalmazza azokat a taktikai kártyákat, amiket az eredeti játék egyik újragondolásába, a Battle Lineba hozott be Knizia mester.

7.490 Ft 3.990 Ft
Velencét, a varázslatos várost egy sötét jóslat árnyékolja be! A jóslat szerint a város elkerülhetetlenül a tenger mélyére fog süllyedni. Éélja át a játékkal a lagúnák városának hangulatát! Lépjen egy műgyűjtő szerepébe és kutasson értékes kincsek után! A játékosok feladata, hogy utat építsenek ki a süllyedő városrészekből a lebegő szigeteket használva, minél több kincset mentsenek meg az elsüllyedéstől.
3.990 Ft

Mars Terraformálása társasjáték első kiegészítője a Hellas & Elysium, mely egy kétoldalas játéktáblát tartalmaz, amin a Mars eddig ismeretlen területei láthatóak. Az új mérföldkövek és a díjak változatos lehetőségeket nyújtanak és még tovább növelik az újrajátszhatóságot.

Fedezd fel a Mars másik oldalát!

3.990 Ft

A legújabb, a Hatalmi játszma (Turmoil) kiegészítővel megjelent csúszásmentes, kétrétegű játékostáblák A Mars terraformálása társasjátékhoz.

Tartalma: 5 db kétrétegű játékostábla

4.190 Ft
Licitált, blöffölj és így szerezd meg a leértékesebb ingatlanokat a lehető legkevesebb pénzért, majd "átülve" a másik oldalra, add el azokat a legtöbbért.
Legyél te a leggazdagabb ingatlan mogul és nyerd meg a játékot!
Az EladLak (eredeti címén: For Sale) egy gyors, party játék, mely ingatlanok eladásáról és vételéről szól.
4.490 Ft
A Vikingdoms egy absztrakt stratégiai játék, amelyben a táblán ravaszul lépkedve kell összeállítani egy portyázó csapatot. A feladat egyszerű, de veszélyes: szíts lázadást az ellenfeled táborában, ejtsd foglyul az embereit, és állítsd magad mellé őket! Legyen tiéd a diadalmas sereg, mely méltó királyaként a trónra emel!
4.490 Ft

A Hive világhírű, többszörös díjnyertes stratégiai játék több szempontból is különlegesnek mondható. A Mensa Select díj nyertes stratégiai játék egyedi, ötletes, páratlan és semmihez sem hasonlítható módon tornáztatja meg az agyad. Jó kombinációs készségre, logikára és gyorsaságra lesz szükséged.

Most már utazó méretben is elérhető: Hive Pocket!

Díjai:

    hive díjak
  
4.690 Ft
A TERMÉK KIEGÉSZÍTŐ,ÖNMAGÁBAN NEM,CSAK AZ ALAPJÁTÉKKAL JÁTSZHATÓ
4.990 Ft
A Kodamák, az erdő szellemei, a Ti gondotokra bízták fáikat az elkövetkezendő három évszakra. Az a feladatotok, hogy szeretettel neveljétek ezeket a fákat, gondoskodva arról, hogy lombkoronáikba megfelelő elrendezésben kerüljenek virágok, gombák és apró élőlények. Miközben az ágakat kártyáról kártyára növesztitek, nem csak arra kell ügyelnetek, hogy minél több egyforma dísze legyen az ágnak, de arra is, hogy mindig hagyjatok teret a további növekedésnek. Tegyétek az erdőt minél élettel telibbé, a Kodamákat pedig minél boldogabbá! Lenyűgöző megjelenése mellett innovatív játékmenete teszi a Kodamát egy taktikus és lélegzetelállító játékká az egész család számára!
4.990 Ft

Minden kezdet nehéz...különösen igaz ez olyan nagy vállalkozások esetén, mint egy bolygó terraformálása! A helyzet azonban nem kilátástalan, a kezdeti nehézségek kiküszöböléséhez nyújt segítséget: A Kezdetek!  

 

5.490 Ft

Hódítsd meg a felhőket, és szelídítsd meg a perzselő felszínt!

Mars Terraformálása társasjáték második kiegészítője a Következő állomás: Vénusz, melyben egy új cél és egy új erőforrás (Lebegők), valamint sok új kártya bővíti ki a terraformálás lehetőségeit.

6.990 Ft 6.290 Ft
A Foztogatók gyors és egyszerű kártyajáték, amit Rigor Mortis, a Sötét Nagyúr fantasztikus univerzumában játszódik.
Ki tesz szert több Zsákmányra, mielőtt Rigor Mortis ostoba mágikus riasztói megszólalnak, felkeltve dühét, aki lecsap a Toronyban rekedt utolsó Foztogatókra?
6.290 Ft

A Hive világhírű, többszörös díjnyertes stratégiai játék több szempontból is különlegesnek mondható.

Egyedi, ötletes, páratlan és semmihez sem hasonlítható módon tornáztatja meg az agyad. 

Jó kombinációs készségre, logikára és gyorsaságra lesz szükséged. 

Díjak:

hive díjak

6.490 Ft
Korintosz kikötőjébe napról napra érkeznek a jobbnál jobb áruk, és a játékosok sorban válogathatnak belőlük, ezzel megtöltve tollal saját pontozólapjaikat! 
6.490 Ft

A Henchmania egy könnyed stratégiai társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő csak 45 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás, a terület befolyásolás/irányítás és a pakli építés mechanizmusokra.

A JÁTÉK ANGOL NYELVŰ,MAGYAR SZABÁLYMAGYARÁZATOT NEM TARTALMAZ!

6.690 Ft

Az Imperia egy területfoglalós stratégiai társasjáték, melyben hadvezérként seregeket irányíthatsz a középkorban. 

Vajon ki látja át jobban a meghódításra váró területeket? Ki ismeri jobban katonáinak erősségeit és erényeit? Ki irányítja okosabban a seregét? Harcra fel! Legyél te a legnagyobb hadvezér, aki az ellenfeleit kijátszva a leggazdagabb területeket szerzi meg magának!

Díjak,elismerések:

2015 Magyar társasjátékdíj külndíjasa

6.790 Ft

A dobozban egy új csodát, új céheket (lila kártyákat), és egy teljesen új laptípust, a vezetőket találjuk, valamint egy új pontozófüzetet, és még több pénzt.

Az alapjáték kedvelőinek mindenképp ajánlott kiegészítő!

Ez a társasjáték egy kiegészítő,önmagában nem játszható!

 

6.990 Ft

Ismert világunk egyre jobban szélesedik: meghódítottad már a Mars minden eldugott területét? Már a Vénuszt is? És hogy állsz a távoli gyarmatokkal? Különböző kisbolygókra, holdakra vetheted most ki hálód, a nagyobb siker érdekében, a kereskedelem lehetőségével növelve bevételeidet.