Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Absztrakt stratégiai játékok

Geometriai alakzatok,hálózatok és erővonalak jellemzik ezeket a társasjátékokat. Általában kerettörténet nélküliek, letisztult szabályaik könnyen, gyorsan megérthetőek. Egyértelmű célok teszik lehetővé hogy a kezdő játékosoknak épp olyan élvezetes játékélményt nyújtson mint a már inkább  haladó játékosoknak.

Rendezés:
Nézet:
4.490 Ft
A Vikingdoms egy absztrakt stratégiai játék, amelyben a táblán ravaszul lépkedve kell összeállítani egy portyázó csapatot. A feladat egyszerű, de veszélyes: szíts lázadást az ellenfeled táborában, ejtsd foglyul az embereit, és állítsd magad mellé őket! Legyen tiéd a diadalmas sereg, mely méltó királyaként a trónra emel!
4.490 Ft

A Hive világhírű, többszörös díjnyertes stratégiai játék több szempontból is különlegesnek mondható. A Mensa Select díj nyertes stratégiai játék egyedi, ötletes, páratlan és semmihez sem hasonlítható módon tornáztatja meg az agyad. Jó kombinációs készségre, logikára és gyorsaságra lesz szükséged.

Most már utazó méretben is elérhető: Hive Pocket!

Díjai:

    hive díjak
  
6.290 Ft

A Hive világhírű, többszörös díjnyertes stratégiai játék több szempontból is különlegesnek mondható.

Egyedi, ötletes, páratlan és semmihez sem hasonlítható módon tornáztatja meg az agyad. 

Jó kombinációs készségre, logikára és gyorsaságra lesz szükséged. 

Díjak:

hive díjak

7.690 Ft

Egy igazi bevezető családi játék, ahol mindenki megmozgathatja agytekervényeit! 

Díjak és jelölések:

2011 Az év játéka (Spiel des Jahres) győztes

2012 Magyar Társasjátékdíj jelölt

7.890 Ft

A Hive világhírű, többszörös díjnyertes stratégiai játék több szempontból is különlegesnek mondható. A Hive Carbon most minden rajongó számára tökéletes választás lesz. Vonzó megjelenésével és szuper minőségű anyagával Téged is magával ragad majd. A Hive Carbon társasjáték az alap rovarok mellett további két szereplővel bővült, a szúnyoggal és a katicabogárral, mely így még izgalmasabb. A rovarok minden tagja más lépésekre képes.

8.990 Ft

A Katarenga egy logikai játék, mely a stratégiai gondolkodásod is próbára teszi.

Hódítsd meg a legelőt, legyen a tiéd a legnagyobb összefüggő terület!

9.990 Ft

A Santorini komoly stratégiai mélységeket rejtő,absztrakt  logikai társasjáték,melyet már kisiskolásoknak is ajánlunk,könnyen értelmezhető szabályai miatt.

Építsd fel a legszebb görög város, Santorini jellegzetes kupolás házait! 

12.990 Ft

Az Azul egy igazán szemet gyönyörködtető társasjáték, melyben szebbnél szebb csempedarabokat kell megszereznetek, hogy ti lehessetek a győztesek. 

12.990 Ft

A célod, hogy üvegtáblákat szerezz a különböző manufaktúrákból, és beépítsd azokat a folyamatosan készülő alkotásaidba. Az üvegfúvók most szörnyen túlterheltek, ezért csapj le a készletekre, amikor csak lehet! De közben vigyáznod kell, hogy ne pazarold el fölöslegesen a drága alapanyagokat, mert a végső elszámolásnál könnyen megütheted a tékozlásért a bokádat!

Dönts okosan, és alkoss marandó csodákat Sintra palotájában!

15.990 Ft 14.390 Ft

A Sárkány palota egy könnyen tanulható családi játék,melyet egy ősi kínai játék, a Mahdzsong ihletett. 

Vegyél el lapkákat az omladozó Sárkány palotáról majd épísd be őket a saját palotádba. Gyűjts azonos típusú lapkákat és építs szentélyt rájuk a pontszerzéshez. Kérj segítséget a szellemektől, engedd szabadon a képességeiket. De vigyázz! A Bölcs Sárkány kéréseit is be kell tartani a győzelemhez!