Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Családi stratégiai társasjátékok

Családi stratégiai társasjátékok

Az ebben a kategóriában feltüntetett stratégiai játékok könnyebben tanulható szabályokat tartalmaznak, melyek elsajátítása bármely korosztálynak megfelel. A játékmenet izgalmas, változatos, mely már megkíván némi taktikai illetve stratégiai gondolkodást, de teszi ezt olyan szinten, mellyel már egy kisiskolás is boldogulhat. Ezt a kategóriát joggal nevezhetjük akár bevezetőnek is, a komolyabb játékok világába.

Rendezés:
Nézet:
3.790 Ft

Szállj alá a Mélységbe, győzd le a szörnyek hadát, és térj vissza diadalmasan!

A falu lakosai hangosan ünnepeltek, mikor a hetvenkedő vitéz belépett a Tárna kapuján. Megígérték, hogy finom lakomával és csapra vert hordókkal fogják várni.
De a vígadalom azonnal véget ért, amikor a tárna koboldjai, alig pár fertályórával később kihajították ropogósra sült maradványait...
Sárkánytűz. Kellemetlen. Bárcsak magával vitte volna Metsző Pengéjét! 
Most Te állsz a kapuban. Most Téged éltet a falu felcsigázott népe. Bízol magadban és a felszerelésedben, de vajon ez elég lesz?

3.790 Ft
Elő újra a blöff tudásoddal - ebben a játékban bizony szükséged lesz rá, mit ahogy bátorságra is! Vajon ki fogja megszerezni a jogot, hogy bejusson a kazamatába? Indulj el, győzd le a szörnyek félelmetes hadát, hogy learathasd a dicsőséget! Persze előbb túl kell élned a kalandot...
6.990 Ft 3.990 Ft
CV
Gondolkoztál már az élet értelmén, hogy miért is élünk, miért vagyunk a Földön? Hát most itt az idő! A CV meglehetősen egyszerű és vidám, ugyanakkor elgondolkodtató taktikai társasjáték. A játékosok a party elején kapnak egy-egy életcél kártyát, amit teljesíteniük kell - pontosabban érdemes. Már, ha az élet úgy hozza... Később minden körben, a kockadobásaiknak megfelelően vásárolhatnak a felkínált eseménylapokból, így vezetve végig a karakterüket az életen. Szerelem, munka, nyugdíj, és még rengeteg apróság, az élet minden területe megjelenik a játékban - de mennyire sikerül végül megvalósítani a saját életcéljukat?
7.490 Ft 3.990 Ft
Velencét, a varázslatos várost egy sötét jóslat árnyékolja be! A jóslat szerint a város elkerülhetetlenül a tenger mélyére fog süllyedni. Éélja át a játékkal a lagúnák városának hangulatát! Lépjen egy műgyűjtő szerepébe és kutasson értékes kincsek után! A játékosok feladata, hogy utat építsenek ki a süllyedő városrészekből a lebegő szigeteket használva, minél több kincset mentsenek meg az elsüllyedéstől.
4.190 Ft
Licitált, blöffölj és így szerezd meg a leértékesebb ingatlanokat a lehető legkevesebb pénzért, majd "átülve" a másik oldalra, add el azokat a legtöbbért.
Legyél te a leggazdagabb ingatlan mogul és nyerd meg a játékot!
Az EladLak (eredeti címén: For Sale) egy gyors, party játék, mely ingatlanok eladásáról és vételéről szól.
4.490 Ft
A Vikingdoms egy absztrakt stratégiai játék, amelyben a táblán ravaszul lépkedve kell összeállítani egy portyázó csapatot. A feladat egyszerű, de veszélyes: szíts lázadást az ellenfeled táborában, ejtsd foglyul az embereit, és állítsd magad mellé őket! Legyen tiéd a diadalmas sereg, mely méltó királyaként a trónra emel!
4.990 Ft
A Kodamák, az erdő szellemei, a Ti gondotokra bízták fáikat az elkövetkezendő három évszakra. Az a feladatotok, hogy szeretettel neveljétek ezeket a fákat, gondoskodva arról, hogy lombkoronáikba megfelelő elrendezésben kerüljenek virágok, gombák és apró élőlények. Miközben az ágakat kártyáról kártyára növesztitek, nem csak arra kell ügyelnetek, hogy minél több egyforma dísze legyen az ágnak, de arra is, hogy mindig hagyjatok teret a további növekedésnek. Tegyétek az erdőt minél élettel telibbé, a Kodamákat pedig minél boldogabbá! Lenyűgöző megjelenése mellett innovatív játékmenete teszi a Kodamát egy taktikus és lélegzetelállító játékká az egész család számára!
6.990 Ft 6.290 Ft
A Foztogatók gyors és egyszerű kártyajáték, amit Rigor Mortis, a Sötét Nagyúr fantasztikus univerzumában játszódik.
Ki tesz szert több Zsákmányra, mielőtt Rigor Mortis ostoba mágikus riasztói megszólalnak, felkeltve dühét, aki lecsap a Toronyban rekedt utolsó Foztogatókra?
6.490 Ft

A játék díjai

Spiel des Jahres 2017 fődíjas

Dominószerűen osztott lapocskákból királyságot építeni elég izgalmas dolog tudlenni, pláne, hogy előre meg kell tervezni, hová teszi az ember a következő elemet...Az összefüggő területek, mint a búzatábla vagy az erdő, pontokat érnek, de a helykorlátozott, egy 5x5-ös négyzeten belül kell ügyeskednie az embernek! Ráadásul minélértékesebb dominót választunk, annál később választhatunk a következő fordulóban.

 

6.490 Ft
Korintosz kikötőjébe napról napra érkeznek a jobbnál jobb áruk, és a játékosok sorban válogathatnak belőlük, ezzel megtöltve tollal saját pontozólapjaikat! 
6.490 Ft

Amerikai kertvároskát kiépíteni nem kis kunszt, főleg, ha a játékosok minden körben a három fejlesztés egyikével élhetnek csak!

Kertek, kerítések és medencék várnak a mindenkiben rejtőző lelkes telekfejlesztőre. A tervezési bizottság megadta a rajtjelet, és az utcák kivitelezése csak a játékosok ravaszságán múlik! A gurítsd-és-írd (roll & write) játékokhoz hasonlóan minden kör új lehetőségekkel szolgál, aminek az egyikét kell kiválasztani, majd máris jöhet a következő kör! Na ki ragadja meg legjobban az amerikai álmot?

6.690 Ft

Az Imperia egy területfoglalós stratégiai társasjáték, melyben hadvezérként seregeket irányíthatsz a középkorban. 

Vajon ki látja át jobban a meghódításra váró területeket? Ki ismeri jobban katonáinak erősségeit és erényeit? Ki irányítja okosabban a seregét? Harcra fel! Legyél te a legnagyobb hadvezér, aki az ellenfeleit kijátszva a leggazdagabb területeket szerzi meg magának!

Díjak,elismerések:

2015 Magyar társasjátékdíj külndíjasa

6.990 Ft
A Kódfejtő egy asszociációs partijáték, amelyben két csapatvezető küld a saját csapatának körönként egy háromszavas üzenetet, amely mindig más sorrendben utal a négy kulcsszó közül háromra. Az üzenetnek egyértelműnek kell lennie a saját csapat számára, de ahhoz elég homályosan kell utaljon a kulcsszavakra, hogy az ellenfél ne tudja megfejteni az üzenetet.
6.990 Ft
A Ticket to Ride villámverziója New York szívébe kalauzol el titeket!
7.490 Ft

A kakó egy könnyen tanulható,gyors családi társasjáték ami  a végtelen dzsungel mélyére visz minket.

 

7.490 Ft
A Felhők tengere a kemény döntések stratégiai játéka. Elviszed a biztos zsákmányt, vagy inkább a nagyobb nyereségre fáj a fogad? És mi történik, ha a riválisodnak pont az kell, amit otthagynál? Légy ravasz, merj kockáztatni és legyél Te a kalózok királya!
7.490 Ft
A japán vízfestészet csillaga, az őrült öreg festő, Hokusai mester iskolát alapított a Kanagawa perfektúrában. Bár tanítványokból nincs hiány, mégis csak egy lehet közöttük méltó arra, hogy Hokusai örökösének nevezze magát!
7.990 Ft

A Capital City egy könnyen tanulható kártyajáték, 3 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő 30 - 50 perc. Akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, az aukció/licit, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra.

A JÁTÉK ANGOL NYELVŰ,MAGYAR SZABÁLYMAGYARÁZATOT NEM TARTALMAZ!

7.990 Ft

A Sakura egy könnyen,gyorsan megtanulható családi stratégiai játék,melyet akkor is elő lehet venni, ha csak egy fél óránk van játszani.

Sakura a cseresznyevirágzás ünnepe Japánban – a tavaszi megújulás ünnepe.
 

7.990 Ft
Az első telepesek egy ismeretlen sziget partjaihoz érnek. Településeket és utcákat építenek, településeiket városokká fejlesztik. Egyszer téglából bőséges a készlet másszor pedig ércből. Élénk cserekereskedelemmel új lehetőségek nyílnak meg mindenki előtt! Hamarosan szűkössé válik az élet a szigeten, és egy verseny veszi kezdetét a nyersanyagok és a hatalom megszerzéséért.

Díjai:

Spiel des Jahres 1995 fődíjas