Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tiny Epic:Végtelen galaxisok társasjáték

Elérhetőség: Értesítés kérése
Gyártó: Reflexshop
Nem értékelt

A Tiny Epic sorozat minden tagja egyedi témájú és játékmenetű, és összetettségük ellenére mégis elférnek egy hátizsákban.

Képes vagy irányítani egy egész galaxist? Tudsz úgy taktikázni, hogy mindenki orra elől elkapkoadd a bolygókat, és az egész világot csak te urald? Egy biztos: a stratégiádra ebben a játékban biztosa szükség lesz - vedd fel a kesztyűt, és győzd le ellenfeleid! Építs fel egy egész univerzumot, akár egyedül is, egy automata ellenféllel (Zsarnok Galaxis) szembeszállva!

Youtube videók

Leírás

A Végtelen Galaxisokban felfedezésre váró világok tárulnak eléd, amiket vagy ügyes stratégaként, vagy éles eszű diplomataként hódíthatsz meg. Minden meghódított bolygó új és különleges lehetőségeket biztosít, így a megfelelően „összeválogatott” világok segítségével egy páratlanul sikeres birodalmat alkothatsz. 

A játék alapvetően egy kockás akcióválasztó rendszert használ, a dobott értékeket lehet felhasználni a már megszerzett bolygók képességének használatára, vagy éppen a diplomáciában és a civilizációban való fejlődésre. De számos lehetőség nyílik a dobások megváltoztatására, így nem csak a vak szerencse határozza meg, kinek sikerül meghódítania a végtelen világűrt.

A játékostáblák másik oldalán található a Zsarnok galaxis táblája, mely az egyszemélyes játékmódhoz kínál különböző nehézségű ellenfelet.

Paraméterek

Korosztály 12+
Mechanikaquestion_mark területfoglalás
Ajánlott korosztály
Játékosok száma
Játékszabály jellege
Játékidő
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa
Kiadás éve
nyelvi függőség
Játékszabály nyelvei (Magyar)
Fejlesztési területek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.