Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÚJ FIZETÉSI MÓD-BARION
20.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN DÍJMENTESEN SZÁLLÍTUNK!
A VÁSÁRLÁS NINCS REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTVE, ANÉLKÜL IS LEADHATOD RENDELÉSED!

Beharangozó az új megjelenésekből

Hol van a hősöm? - Érkezik a Cartographers Heroes

Bár az északi földterületeken nagy megtiszteltetésnek számít térképészeti munkát végezni, sajnos az expedíciókon való részvétel egyre veszélyesebbé vált az utóbbi időkben. Szerencsére a Gimnax királynőhöz hűséges hősök bátran szembeszállnak a fenyegető Dragul hordákkal! Használd ki a bátor lovagok erősségeit, és terjeszd ki Nalos Királyságának területét – a királynő dicsőségére!

A Kartográfusok társasjáték 2019-es megjelenése óta szép sikereket könyvelhetett el, 2020-ban Kennerspiel des Jahres jelölként a legjobb három játék közé jutott. Népszerűsége nem meglepő, hiszen egy gyors játékról van szó, melyben a szimultán rajzolás miatt szinte nincs holtidő, ugyanakkor elegendő átgondolnivalót biztosít a különböző színű és formájú alakok rögzítése saját térképünkre - hiszen ezek ügyes elhelyezésén múlik, melyik évszakban milyen pontokat tudunk begyűjteni. Azt hittük, ezt az élményt már nem lehet fokozni - pedig úgy néz ki, lehet!

A bolyhos, a bájos és a bestia- Bájos kis bestiák

A nyuszika, a maci és a mókus sétálnak az erdőben… ez akár egy vicc is lehetne, ha nem vennék mindhárman véresen komolyan a helyzetet, és nem azt méregetnék a szemeik sarkából, hogy melyik támadja előbb hátba a többieket. Amit viszont egyikük sem vett észre, az az árnyak közt megbúvó cica, tőrökkel a puha kis praclijaiban és a róka, aki fél szemét a macskán, fél szemét a trión tartva azon hezitál, kire adja le az első lövést. Amit viszont senki sem hagyhat figyelmen kívül, az a semmiből felbukkanó, feléjük vágtató unikornis, akit három gigászi, mindent elpusztító fenevad üldöz. 3, 2, 1: MÉSZÁRLÁSRA FEL!

Nyílik a Boldogságdoboz - Cat Lady: Boldogságdoboz

Egy ideje már tudjuk, hogy macskarajongónak lenni nem szégyen. Nemcsak Marie Antoinette volt az egyetlen uralkodó, aki híres volt a cicák iránti rajongásáról, II. Katalin orosz cárnő a Téli Palotájában például valódi macskakolóniát tartott. De Hemingwayen kívül Mark Twain és Abraham Lincoln is hatalmas szeretettel viseltetett doromboló kis kedvenceik iránt. Utóbbi például egy ütközete során saját életét kockáztatva összeszedett 3 kóbor macskát az utcáról, és egyik admirálisát személyesen bízta meg, hogy a macskáknak élelem és szállás legyen biztosítva. Elvégre mi sem lehetett fontosabb az Amerikai Egyesült Államok elnökének Polgárháború során, mint 3 kóbor cica sorsa!

Érkezik a Calico a Gémklubtól!

Új megjelenés: Calico - Foltok, cicák, takarók

 

Érkezik a várva várt Calico magyarul! 

Szerettek színes csempékből falat építeni – de most valami olyan feladatra vágytok, ami az otthon melegét idézi? Akkor örülni fogtok a hírnek, hogy kiadjuk magyarul a Calico című társasjátékot!

Calico - Foltok,cicák,takarók családi társasjáték