Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beharangozó az új megjelenésekből

A bolyhos, a bájos és a bestia- Bájos kis bestiák

A nyuszika, a maci és a mókus sétálnak az erdőben… ez akár egy vicc is lehetne, ha nem vennék mindhárman véresen komolyan a helyzetet, és nem azt méregetnék a szemeik sarkából, hogy melyik támadja előbb hátba a többieket. Amit viszont egyikük sem vett észre, az az árnyak közt megbúvó cica, tőrökkel a puha kis praclijaiban és a róka, aki fél szemét a macskán, fél szemét a trión tartva azon hezitál, kire adja le az első lövést. Amit viszont senki sem hagyhat figyelmen kívül, az a semmiből felbukkanó, feléjük vágtató unikornis, akit három gigászi, mindent elpusztító fenevad üldöz. 3, 2, 1: MÉSZÁRLÁSRA FEL!

Nyílik a Boldogságdoboz - Cat Lady: Boldogságdoboz

Egy ideje már tudjuk, hogy macskarajongónak lenni nem szégyen. Nemcsak Marie Antoinette volt az egyetlen uralkodó, aki híres volt a cicák iránti rajongásáról, II. Katalin orosz cárnő a Téli Palotájában például valódi macskakolóniát tartott. De Hemingwayen kívül Mark Twain és Abraham Lincoln is hatalmas szeretettel viseltetett doromboló kis kedvenceik iránt. Utóbbi például egy ütközete során saját életét kockáztatva összeszedett 3 kóbor macskát az utcáról, és egyik admirálisát személyesen bízta meg, hogy a macskáknak élelem és szállás legyen biztosítva. Elvégre mi sem lehetett fontosabb az Amerikai Egyesült Államok elnökének Polgárháború során, mint 3 kóbor cica sorsa!

Érkezik a Calico a Gémklubtól!

Új megjelenés: Calico - Foltok, cicák, takarók

 

Érkezik a várva várt Calico magyarul! 

Szerettek színes csempékből falat építeni – de most valami olyan feladatra vágytok, ami az otthon melegét idézi? Akkor örülni fogtok a hírnek, hogy kiadjuk magyarul a Calico című társasjátékot!

Calico - Foltok,cicák,takarók családi társasjáték