Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vezércsel társasjáték

7.290 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Reflexshop
Nem értékelt
Az uralkodó halott! Káosz mindenfelé! Viszályok és háborúk dúlnak Oshra szerte. A határvidéken, valami készül a sötétben. Te vagy az egyik örökös, de vajon meg tudod szerezni a trónt, hogy helyreállítsd az egyensúlyt?
 

Leírás

Vajon, meg tudod szerezni a trónt?
Oshra szigetén állandósultak az összecsapások a két viszálykodó fél, a Birodalom Serege és a Hegyek Törzsei között, míg a Csermelynép próbálja helyreállítani a harmóniát. Ha pedig mindez nem lenne elég, aggasztó hírek érkeztek a határról, ahol a holtak életre keltek.

Az egyetlen remény, hogy az uralkodó hat örököse közül mihamarabb hatalomra kerül valaki. A játékban hat titkos vezető egyikének szerepét töltöd be, mindegyik a négy frakció közül kettővel áll szövetségben. Ha hősöket játszol a tablódban, akár nyíltan, akár titokban, befolyásolhatod a konfliktusok kimenetelét. A játék végén a négy frakció egyike nyer, attól függően, hogy a Birodalom Serege és a Hegyek Törzsei jelölök hogyan helyezkednek el a játéktáblán.

Minden játékos, aki a győztes frakcióhoz tartozik, megszerezheti a győzelmet.  A Vezércsel társasjáték egy könnyen és gyorsan megtanulható, egyedi mechanizmusokra épülő stratégiai kártyajáték. Igyekezz titokban tartani az igazi vezéredet, hogy ravasz taktikával és a képességek bölcs használatával a Tiéd legyen a trón.

Biztosan bízhatsz a támogatóidban? Mutasd meg, hogy Téged illet a korona! Szerezd be ezt a pörgős és nagyon ütős társast!

Paraméterek

Ajánlott korosztály 10+
Játékosok száma 2-5 fő
Játékszabály jellege egyszerű
Játékidő 15-30 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa pakli tervezés, titkos szerepek
Kiadás éve 2022
nyelvi függőség nyevfüggő
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Tervező Markus Müller, Raphael Stocker, Andreas Müller
Illusztrátor Satoshi Matsuura

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.