Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A téboly nagykönyve társasjáték

11.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Iello
Nem értékelt
Egy varázslóiskolában mindenki a saját bőrén tanulja meg: kiskapuk nincsenek, rövidebb út nem létezik! Néhány nagyravágyó varázslóinas elhatározta, hogy a tiltások ellenére belekukkantanak a Téboly Nagykönyvébe. Alig érintették meg, egy vakító villanás után a könyv életre kelt és rettenetes szörnyek törtek ki az oldalai közül. Zárd vissza a bestiákat! Dolgozzatok össze, törd meg az átkokat, küzdj az őrület ellen, és válj az őselemek urává A Téboly Nagykönyve társasjátékban.

Youtube videók

Leírás

Az Elemi Egyetem hallgatói, a világ legnagyobb varázslói… lesznek… ha elvégzik a sok szemeszteres képzést. De hát kinek van ideje éveket várni a hatalom megszerzéséig? Nyílt titok, hogy az egyetem alagsorában található a világ legnagyobb okkult könyvtára, ahol a Téboly Nagykönyvét is őrzik. Ha hinni lehet a legendáknak, aki kinyitja ezt a grimoiret, páratlan varázserőre tehet szert!

Első éves varázslástan hallgatók kis csapata így is tett… ám abban a pillanatban megértették:
A hatalom eléréséhez vezető rövidebb út valójában nem létezik!

A Téboly Nagykönyve, egy kooperatív társasjáték, amiben vállt-vállnak vetve kell a játékosoknak megküzdenie a varázskönyv lapjai közül előtörő szörnyek sokaságával. A győzelemhez egyre erősebb varázslatokat kell tanulniuk, meg kell szabadulniuk az elméjüket – és személyes paklijukat – megrontó őrületkártyáktól, valamint le kell győzzék minden szörnyek leghatalmasabbikát!

A játék alapvetően egy pakli-építő mechanizmust használ, de különlegessé teszi a játékot, hogy  nem feltétlenül a pakli mihamarabbi újrakeverése a legjobb stratégia. Mindenkinek meg kell találni a középutat egy erős lapokat használó, de mégsem túl gyors pakli között. Az előkészítés alatti véletlen faktor, valamint az állítható nehézség segíti az újrajátszhatóságot, így a játék mindig megújuló kihívásokat fog nyújtani, a veterán „gémereknek” és a modern társasjátékok világa felé csak újabban kacsintgató játékosok számára egyaránt. 

Paraméterek

Korosztály 14+
Mechanikaquestion_mark kooperáció
Ajánlott korosztály 12+
Játékosok száma 2-5 fő
Játékszabály jellege összetett
Játékidő (maximum) 60-90 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa ügyességi, helyzetkialakítós
Kiadás éve 2017
Kiadás nyelve magyar
nyelvi függőség nyelvfüggő
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Fejlesztési területek Taktikai gondolkodás,együttműködési képesség / kooperáció, deduktív gondolkodás fejlesztés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Sör és kenyér társasjáték

12.490 Ft 12.090 Ft
400 Ft 3%
Rendelhető

Seikatsu társasjáték

10.990 Ft
kifutott
(1)

Coatl társasjáték

12.990 Ft 11.691 Ft
1.299 Ft 10%
Rendelhető