Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÚJ FIZETÉSI MÓD-BARION
20.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN DÍJMENTESEN SZÁLLÍTUNK!
A VÁSÁRLÁS NINCS REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTVE, ANÉLKÜL IS LEADHATOD RENDELÉSED!

Rólunk

Tisztelt Látogató!

Először is, arra kérünk, engedd meg a tegező viszony használatát nekünk. Úgy gondoljuk, itt, ebben a közegben valahogyan a legidősebbek is fiatalok maradnak és ez a kötetlen, közvetlen világ, ami jellemzi a társasjátékosok közösségét, talán elnézi "udvariatlanságunkat" ebben a kérdésben.

Köszönettel: Nelli és Kornél

Hosszú évek álmodozása előzte meg azt a dolgot, amibe most belevágtunk.Hogy most ezeket a sorokat olvasod, az egyik legnagyobb öröm az életünkben. Sokat álmodoztunk arról, mi lenne ha egyszer saját vállalkozásunk lehetne...nos, most eljött az ideje! Az álmunk tárgyának töltetét pedig a szenvedélyünk, hobbink ihlette, ami nem más, mint a társasjátékok világa!

Ha csak tehetjük, játszunk!

Imádjuk!!!

A célunk , hogy a lehető legtöbb emberrel megismertethessük ezt a világot, ezt az érzést!

Szolgáltatásainkról bővebben itt olvashatsz!

Kornél vagyok , 42 éves, 3 gyermekes családapa, a webáruház tulajdonosa.

A stratégiai társasjátékok rajongójaként , a taktikai és logikai játékokat  sem vetem meg, szívesen veszem elő gyermekeimmel a gyerekeknek szóló társasjátékokat is. 

Nelli vagyok, 33 éves, 3 gyermekes édesanya.

A vállalkozásban a mindenes szerepét töltöm be.

Ha hívsz, nagy valószínűséggel én fogom felvenni a telefont és az e-mailedre is én válaszolok.

Nekem a gyerekkoromból kimaradtak a társasjátékos élmények. A szüleim nem igazán kedvelték ezeket a játékokat (mai napig nem akarják... egyik fő célom, hogy megmutassam nekik, mennyire klassz dolog ez), kártyázni is csak akkor adódott alkalmam, ha nagymamám leült velem játszani. Valószínűleg ez a hiány vihetett arra, hogy a főiskolai évek alatt megállíthatatlanul játszottunk. Talán az első játék, ami igazán megfogott 15 évvel ezelőtt, az a Catan telepesei volt(pedig már akkor sem volt fiatal játék). Ekkor döbbentem rá, ez mennyire másról szól, mint a "dobj és lépj". De a valódi szerelem Kornéllal jött! Mármint ami a társasokat (is) illeti!:D

Kedvenc játékom nincs, de előtérbe helyezem a könnyed, nevetős, igazán kikapcsolós party játékokat és a gyerekekkel is szívesen vesszük elő a nekik szóló játékokat.