Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Előrendelhető társasjátékok

Új magyar nyelvű megjelenések, melyek gyártása vagy már szállítása folyamatban van.

A jelenlegi bizonytalanságok miatt, az árak tájékoztató jellegűek! Előfordulhat beérkezéskor árváltozás!

ELŐRENDELHETŐEK!

Rendezés:
Előrendelhető
A felhők lágy fehérsége mögött elrejtve létezik egy világ, ahol lebegő szigetek adnak otthont a nagy iskoláknak, és bennük öt különféle birodalomból érkező, fiatal mágikus teremtményeknek. Aranyos kis piros sárkányok, kétbalkezes rózsaszín tündérek, alamuszi sárga manók, apró kék unikornisok és herceggé válásban bízó zöld békák jelennek meg az iskolák kapuinál, reménykedve a nagyterembe való bebocsátásban, ahol megcsodálhatják birodalmuk híres professzorait. A stratégiával, taktikával, csavarokkal és fordulatokkal telített Eriantys társasjáték jövő évben érkezik magyar nyelven.
Előrendelhető
Prága, 1584. Loew rabbi idegesen tesz-vesz a zsinagóga padlásán. Egy asztalon könyvkupacok, olvadt arany a tégelyben, és egy agyagból formált termetes emberi alak. „Jöjjön hát az utolsó lépés – suttogja a rabbi –, mert csak egy igaz szó kelthet téged életre!” Amint az „Igazság” szót belekarcolja az óriás homlokába, és az „Isten” szót becsúsztatja a szájába, természetfeletti csend ereszkedik a szobára. A lassan kinyíló szemekből baljóslatú fény árad, és a teremtmény a tekintetét a rabbira vetve várja gazdája első parancsát. A gólem legendája az egyik leglenyűgözőbb történet a világon, melynek eredete a zsidó hagyományokban gyökerezik. Ez a történet ihlette ezt a komplex stratégiai játékot, melyben a játékosok olyan tudósok szerepét öltik magukra, akik a híres agyagemberek újrateremtésén munkálkodnak.
Előrendelhető
A Rallyman: GT egy, 1-6 játékosnak szóló, dobj és lépj alapú versenyjáték, amit Jean-Christophe Bouvier tervezett és Loïc Muzy illusztrált. ARallyman: GT a klasszikus Rallyman játék modern változata, teljesen új illusztrációkkal és finomhangolt szabályokkal. A Rallyman: GT rávesz arra, hogy nyomd a gázd, tedd kockára a szerencsédet, hogy te érj át először a célvonalon! A Rallyman: GT egy addiktívan egyszerű versenyjáték, nagy stratégiai mélységgel. Gondosan tervezzétek meg a pályátokat, hogy megbirkózzatok a veszélyes kanyarokkal, vágjatok be a többi pilóta elé, és égessétek a gumit, amíg el nem fogy a szerencsétek..
Előrendelhető
Bár egyesek szerint Nottingham bírája és a társai a menő arcok, mi inkább a jók oldalát választjuk!
Előrendelhető
Padlógáz! Jön a kanyar! Hevül a motor! Baj lesz. Kisodródsz. Lassíts! Pont beférsz! De szép előzés! Hevül a motor. Baj lesz. Vissza 2, padló! Nyomás! ÚRISTENNEMLEHETENNYIVELBEVENNIAZTAKANYART! Ha szeretitek a versenyes (racing) játékokat, és készen álltok kipróbálni egy igazán feszes, őrületes autóverseny-társast (ami körül hosszú ideje zsong a nemzetközi társasos közönség), akkor kapaszkodjatok, mert jön a Heat: Pedal to the metal! Hogy mit kell benne csinálni? Előzni, kanyarodni, nyomni a gázt, de ésszel és érzékkel! A Heat: Pedal to the metal az 50-es 60-as évek autóversenyeinek hangulatát tárja elénk, de persze nem azt az érzést, hogy milyen volt egy ilyen versenyt a fotelből, vagy a lelátóról követni, hanem azt, milyen volt a pilótafülkében ülni, és minden vad kanyarral és padlógázas gyorsulással egyre hevíteni a motort, elveszteni az irányítást az autó felett, de főleg: vérremenő küzdelmet folytatni azért, hogy sikerüljön átszakítani a célszalagot! Kezetekben a sebváltó meg a pakli, előttetek a pálya, alattatok dübörög a járgány. Még az idén magyarul!
Előrendelhető

"Ezek a csillagok ismeretlenek, igaz?" kérdezte, miközben az ég egyre sötétebbe fordul, a csillagok mintázata már idegenné vált, de mégis egzotikus. "Ez a Wandering Sea. Az istenek hoztak ide téged és most fel kell ébresztened őket, hogy haza térhess!"

Üdvözlünk egy elveszett világban... életed kalandja csak most kezdődik!

Előrendelhető

A Szunnyadó istenek: Kazamaták kiegészítőben minden kazamata tartalmaz egy térképet és történetet. Gyere és éld át ezeket a kalandokat!

A kiegészítő csak az alapjátékkal együtt játszható.

Előrendelhető

A Szunnyadó istenek: A romlás hullámai kiegészítő kibővíti a Szunnyadó istenek világát egy második atlasszal, a hozzá tartozó sztorikönyvvel, új kalandkártyákkal, ellenségekkel, eseményekkel és még sok mással.

A kiegészítő csak az alapjátékkal együtt játszható!

Raktáron
Házörző, öleb, szőrös unoka, az ember legjobb barátja - ahány kutya, annyiféle jelentést és szerepet társítunk négylábú barátainknak. Végtelen szeretetüket pedig igyekszünk mindenféle ínycsiklandó falatokkal, különleges és izgalmas játékszerekkel, nagy sétákkal és sok tanulással, gyakorlással meghálálni. Mutasd meg a világnak, hogy te vagy a legjobb kutya-gazdi, nyerd el minél több kutyus szívét a Dog Lover-ben!
Előrendelhető

Az Oath - A birodalom és a száműzetés krónikái társasjátékban 1-6 játékosig irányíthatjátok egy ősi ország történetét.  Egy játékos a kancellárt fogja alakítani, aki vasmarokkal és fegyelemmel kormányoz. A többi játékos a kancellár utódjává válni kívánó polgárok vagy a birodalom megdöntésére törekvő, kétségbeesett száműzöttek szerepét veszi át.

  • Kezdj el gyorsan játszani. Ha nem szereted előre elolvasni a szabályokat, a kártyaalapú előkészítés és
    a gyors ismertető segíteni fog neked az elkezdésben!
  • Egy kiterjedt és lenyűgöző világ. Az Oath több száz egyedi illusztrációkkal és képességekkel rendelkező kártyát tartalmaz, amelyek még a legügyesebb játékos számára is elképesztő stratégiai lehetőségeket kínálnak.

Az Oath emlékezik. Minden Oath-játék egy állandóan változó kampányban kapcsolódik össze, amely több játékoscsoportot is képes kiszolgálni. Az asztalnál ülő minden játékosnak megvan a képessége arra, hogy megváltoztassa a történelem menetét. Építs nagyszerű műemlékeket, majd nézd végig, ahogy azok a következő generációkban romba dőlnek.