Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

(társasjátékok) Amiket nagyon várunk

Új magyar nyelvű megjelenések, melyek gyártása vagy már szállítása folyamatban van.

ELŐRENDELHETŐEK!

Rendezés:
Előrendelhető

A már jól ismert Splendor Marvel változata egy kis csavarral

Marvel rajongóknak kötelező többieknek jó szívvel ajánlott!

Egyszerű szabályokkal rendelkező családi játék, ami a barátokkal épp úgy élvezhető mint a nagyobb gyerekekkel.

A Végtelen kövek segítségével Marvel-szereplőket toborozhatunk, akikkel újabb és egyre erősebb karaktereket
vásárolhatunk – egészen a győzelemig!

Előrendelhető
Hívd ki legkedvesebb felebarátodat egy gyors és vidám Kozmikus Összecsapás Párbajra! A játékban igyekszel az ellenfeled előtt megkaparintani az irányítást öt bolygó felett. Színes űrhajók, rejtett taktikák és idegened egyedi képességei segíthetnek számodra kedvezően alakítani a játék menetét, de vigyázz! Trükkök és csapdák mindenütt, így sohasem tudhatod, mit tartogat számodra a végzet!
Előrendelhető

A termék jelenleg SZÁLLÍTÁS alatt van, előrendelhető!

A Hansa Teutonica egy nyílt akciós stratégiai játék, amiben a cél gazdagságot és hírnevet szerezni a Hanza-szövetségben.

Kereskedők és ügynökök okos felhasználása, képességeink időben történő fejlesztése, az ellenfelek állandó megfigyelése és a létfontosságú hírnév megszerzéséhez szükséges különféle lehetőségek legjobb felhasz­nálása a kulcsa annak, hogy a történelem legsikeresebb kereskedőcéhét vezessük.

A német Hanza-szövetség (latinul Hansa Teutonica) észak-németországi kereskedők szövetsége volt a közép­korban. A kereskedők és városok Hanza-szövetségéhez csatlakozó városokat Hanza városoknak nevezték.

Előrendelhető

Ismeritek a Fedőneveket? Egy nagyon klassz, szórakoztató, szóasszociációs partijáték, ahol csapatok versengnek egymással a szókincsüket és kreativitásukat harcra fogva, próbálják rávezetni csapattársaikat 1-1 helyes megfejtésre.

Ajánljuk azoknak a családoknak, akik szívesen játszanak a gyerekekkel és minden olyan gyermeklelkű rajzfilrajongó felnőttnek, aki szívesen látja viszont az elmúlt 90 év 200 hősét.

Előrendelhető

A termék gyártás alatt van!

Ebben a második kiegészítőben Óceánia színes és fenséges madarait mutatjuk be. Az óceáni madárkártyákat úgy terveztük, hogy az alapjáték madárkártyái közé keverhetőek legyenek, akár más kiegészítők kártyáival együtt is.

Ez a kiegészítő új játékostáblákat és egy új eledeltípust tartalmaz, lehetővé téve a játékosok számára, hogy különböző stratégiákat fedezzenek fel ebben az új környezetben. Valamint új bónuszkártyákat és a forduló végi célokat, na meg új színű tojásokat is ad a játékhoz.

Ez a termék kiegészítő, önmagában nem, csak az alapjátékkal együtt játszható!