Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Előrendelhető társasjátékok

Új magyar nyelvű megjelenések, melyek gyártása vagy már szállítása folyamatban van.

A jelenlegi bizonytalanságok miatt, az árak tájékoztató jellegűek! Előfordulhat beérkezéskor árváltozás!

ELŐRENDELHETŐEK!

Rendezés:
Rendelhető
A termék várható beérkezése: 2023 december vége (ez a dátum változhat) 
Thunder Road: Vendetta is a revved-up restoration of the classic 1986 game of mayhem on the asphalt. Grab your crew, roll your dice, race your cars, shoot your guns, and try not to get wrecked. This new version features exciting new additions, including random hazard tokens, such as wrecks, oil slicks, and more. Damage isn’t merely one and done. Now, you'll draw damage tokens with exciting effects that can send your car careening across the board. You'll also have more choices on your turn, assigning one of your dice to your command board to repair damage, nitro boost, or send out your attack copter to fire away.
Előrendelhető
A felhők lágy fehérsége mögött elrejtve létezik egy világ, ahol lebegő szigetek adnak otthont a nagy iskoláknak, és bennük öt különféle birodalomból érkező, fiatal mágikus teremtményeknek. Aranyos kis piros sárkányok, kétbalkezes rózsaszín tündérek, alamuszi sárga manók, apró kék unikornisok és herceggé válásban bízó zöld békák jelennek meg az iskolák kapuinál, reménykedve a nagyterembe való bebocsátásban, ahol megcsodálhatják birodalmuk híres professzorait. A stratégiával, taktikával, csavarokkal és fordulatokkal telített Eriantys társasjáték jövő évben érkezik magyar nyelven.
Rendelhető
A Rallyman: GT egy, 1-6 játékosnak szóló, dobj és lépj alapú versenyjáték, amit Jean-Christophe Bouvier tervezett és Loïc Muzy illusztrált. ARallyman: GT a klasszikus Rallyman játék modern változata, teljesen új illusztrációkkal és finomhangolt szabályokkal. A Rallyman: GT rávesz arra, hogy nyomd a gázd, tedd kockára a szerencsédet, hogy te érj át először a célvonalon! A Rallyman: GT egy addiktívan egyszerű versenyjáték, nagy stratégiai mélységgel. Gondosan tervezzétek meg a pályátokat, hogy megbirkózzatok a veszélyes kanyarokkal, vágjatok be a többi pilóta elé, és égessétek a gumit, amíg el nem fogy a szerencsétek..
Előrendelhető

Az Oath - A birodalom és a száműzetés krónikái társasjátékban 1-6 játékosig irányíthatjátok egy ősi ország történetét.  Egy játékos a kancellárt fogja alakítani, aki vasmarokkal és fegyelemmel kormányoz. A többi játékos a kancellár utódjává válni kívánó polgárok vagy a birodalom megdöntésére törekvő, kétségbeesett száműzöttek szerepét veszi át.

  • Kezdj el gyorsan játszani. Ha nem szereted előre elolvasni a szabályokat, a kártyaalapú előkészítés és
    a gyors ismertető segíteni fog neked az elkezdésben!
  • Egy kiterjedt és lenyűgöző világ. Az Oath több száz egyedi illusztrációkkal és képességekkel rendelkező kártyát tartalmaz, amelyek még a legügyesebb játékos számára is elképesztő stratégiai lehetőségeket kínálnak.

Az Oath emlékezik. Minden Oath-játék egy állandóan változó kampányban kapcsolódik össze, amely több játékoscsoportot is képes kiszolgálni. Az asztalnál ülő minden játékosnak megvan a képessége arra, hogy megváltoztassa a történelem menetét. Építs nagyszerű műemlékeket, majd nézd végig, ahogy azok a következő generációkban romba dőlnek.