Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csigatempó társasjáték

5.290 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Reflexshop
Nem értékelt
A csigáknak is joga van részt venni gyorsasági... khmm lassúsági versenyben. Itt a szerencse számít, na meg hogy az erdőt tisztán tartsátok. Tegyél meg mindent azért, hogy NE te legyél az első! De ez nem is olyan könnyű mikor egymás csigáival is léphettek.

Leírás

A Csigatempó nevével ellentétben egy roppant pörgős és aranyos családi társasjáték, ahol igazából egy lassúsági versenyben kell részt vennetek.

Használjátok a dobókockák különböző színeit, hogy a csigákat a játéktáblán mozgassátok. A játék akkor ér véget, amikor az egyik csiga áthalad a célvonalon, azonban a versenyt nem ő nyeri meg, hanem a leglassabb csiga. Jól olvastad! Minél lassabb a csiga, annál több pontot kap!

A játék előkészületek egyszerűek!

Miután a játéktáblát a játék tér közepére helyeztétek tegyétek mellé a dobókockákat és a hulladékjelölőket. Majd helyezzétek az összes csigát a START mezőre (akkor is, ha nem játszotok 6-an!). Fordítsátok képpel lefelé az összes játékoslapkát és keverjétek meg őket, 2-3 fő esetén 2-2 db lapkát, míg 4-6 fős játék esetén 1-1 db lapkát vegyetek magatokhoz.

Ezek határozzák meg, hogy mely csiga vagy éppen csigák tartoznak hozzátok, FONTOS ne mutassátok meg senkinek, képpel lefelé helyezzétek magatok elé.

És hogy hogyan szerzel pontokat?

Ha egy csiga áthaladt a célvonalon akkor a játék véget ért! Mindenki annyi pontot kap, ahányadik mezőn áll. Szóval minél közelebb vagy a starthoz annál több pontot kapsz majd! Gyűjtsétek be a megfelelő számú hulladékjelölőt.

A Csigatempóban nem csak a versenyzés öröméért játszotok, hanem a pontokat az erdő tisztán tartása után kapjátok!

Paraméterek

Korosztály 4+
Mechanikaquestion_mark kockadobás
Ajánlott korosztály 5+
Játékosok száma 2-6 fő
Játékszabály jellege egyszerű
Játékidő 15-20 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa dobj és lépj
Kiadás éve 2023
Nyelvi függőség nyevfüggetlen
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Tervező
Illusztrátor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.