Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magyar népmesék – memóriajáték

4.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kard és Korona
Nem értékelt

Tegyetek egy újabb utazást a Magyar népmesék rajzfilmsorozat csodás világában! A Memóriajáték a népmesék termékcsalád legújabb tagja, amely egy nagyon népszerű játékot helyez a mesék birodalmába: találjon egymásra királyfi és királylány, űzze el a vitéz a patás ördögöt és a vén banyát. Mindeközben jó, ha fejben tartjuk, kik lehetnek majd segítségünkre, vagy mely kártyával törhetünk borsot a többiek orra alá.

A közismert alapokról építkezve, és a Kékjáték kiadóra nagyon jellemző újdonságokat is beépítve készült el a megjelenésében megszokott kiemelkedő minőséggel.

A Kékjáték fontosnak tartja, hogy ne a sokadik ugyanolyan játékot dobja piacra, így minden játékunk különleges mechanikával is rendelkezik a hétköznapi, jól ismert szabályokra épülve.

Leírás

A játék lényege

A “nap-hold-csillag” játékmodul egyedi, és könnyen elsajátítható fűszere a játéknak. A nap ikon felcsapásakor még egy lapkát nézhetünk meg, tehát hármat, hold ikon esetén szintén, csak előtte egyet visszafordítunk, míg a csillaggal jelölt lapka felfordítva marad a játéktáblán, így pörgetve fel a körülbelül 15-20 perces játékidőt.

A “jó és rossz harca” természetesen minden magyar népmese része, nincs ez másképp a memóriajáték esetén se: bemutatja az ördögök, sárkányok, boszorkák és vitézek csatározását. A vitézek zöld hátterűek, gonosz ellenfeleiké lila, ketten együtt alkotnak párt, mert a vitéz legyőzi a gonoszokat.

A haladó játékmódban a játékosok egyes elvitt párokhoz különleges képességek is tartoznak, melyet egy egyszerű ikonrendszer tesz átláthatóvá. El lehet velük vinni a másik játékos egy-egy párját, vagy pont védekezni a rablástól, de olyan ikon is van, amivel egyszerre több lapkát tudunk meglesni.

Kiknek ajánljuk?

Igazi családi játék, már az óvodáskorúaknak is kiváló választás, akik az alap memóriajátékot tudják játszani: „keresd a párját és vidd el a lapkákat”!
Hogy idősebbek számára is kellő izgalmat váltson ki, három új játékmodult helyeztünk a el a dobozban, amelyek együtt, vagy külön-külön is játszhatóak.
A különböző játékmódoknak köszönhetően a játék nehézségét, összetettségét mindenki a saját igényeinek megfelelően állíthatja össze.

Paraméterek

Korosztály 4+
Mechanikaquestion_mark memória

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Dobble Kids társasjáték

4.590 Ft
Rendelhető

Állati futamok társasjáték

4.990 Ft
Értesítés kérése

Nyunyó társasjáték

4.990 Ft
Értesítés kérése

Speed colors

3.490 Ft
Rendelhető

UNO junior kártyajáték

2.290 Ft
Raktáron