Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nehéz döntések: Küzdelem a túlélésért társasjáték

8.790 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Reflexshop
Nem értékelt
Az általad ismert világ elpusztult. Hogy zombik, űrlények vagy fellázadt robotok okozták-e, az már lényegtelen. A fontos az, hogy élére tudsz-e állni a túlélők csapatának?

Leírás

Készen állsz vezetni a túlélőket?

Most nem az erőddel, hanem a szavaid hatalmával kell brillíroznod: meg tudod győzni a többieket arról, hogy te lennél a legrátermettebb vezető? Képes lennél megoldani minden rizikós helyzetet? Most itt az idő, rajtad a sor!

Eljött a világvége. Minden, amit az emberiség évezredek óta épített, most romokban hever, és azoknak, akik túlélték, olyan vezetőre van szükségük, aki segíthet nekik szembenézni azokkal a kihívásokkal, amelyekkel az emberiség szembesül ebben az új világban. A játék változatos poszt-apokaliptikus forgatókönyvek alapján játszódik, ahol meg kell győzni a többi túlélőt, hogy Te vagy a legjobb választás, hogy vezesd őket ebben a rideg világban.

Hajlandó vagy vállalni a kihívást? A Nehéz döntések társasjáték egy narratív és érvelő játék, amely posztapokaliptikus forgatókönyvek sorozatában játszódik, mint például egy idegen invázió, a tenger mélyéből előbújt hatalmas vadállatok támadása vagy pusztító  aszály, amely szinte teljesen elsivatagosította a bolygót és így a víz lett legértékesebb erőforrás. Minden résztvevőnek fel kell építenie egy karaktert, és meg kell próbálnia mindenkit meggyőzni arról, hogyan tudná ő a legjobban kezelni és túlélésre vezetni a megmaradt embereket az egyes nehézségek közepette. 

 
A játék fő mechanizmusa egy olyan vitához hasonlít, amelyben minden játékosnak szembe kell néznie a különböző bonyodalmakkal és eseményekkel, amelyek egy kör során előfordulhatnak, és megpróbálnak okos túlélési módokat találni, hogy bebizonyítsák túlélő társaiknak, hogy Ők a legjobb választás a kolónia vezetésére. A Nehéz döntések egy társasjáték, amely magában foglalja a szerepjátékok bizonyos aspektusait, ahol a versengő rész háttérben marad, míg a magával ragadó és narratív rész jobban előtérbe kerül.

Ez látható az egyes résztvevők különböző szerepeiben, valamint a forgatókönyvek megválasztásában és az egyedi történetekben, amelyet a játékosok elmesélnek. Ennek összessége gyakorlatilag biztosítja a mindig új játékélményt. 

Paraméterek

Korosztály 12+
Mechanikaquestion_mark történetvezérelt
Ajánlott korosztály 12+
Játékosok száma 3-5 fő
Játékszabály jellege egyszerű
Játékidő 45-60 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa szavazás, történetmesélés, szerepjátszás
Kiadás éve 2023
Nyelvi függőség nyevfüggő
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Tervező Diego Burgos, Margarita Pino
Illusztrátor Dmitry Vishnevsky

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.