Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szunnyadó istenek társasjáték

31.990 Ft
30.490 Ft
1.500 Ft 5%
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Reflexshop
Nem értékelt

"Ezek a csillagok ismeretlenek, igaz?" kérdezte, miközben az ég egyre sötétebbe fordul, a csillagok mintázata már idegenné vált, de mégis egzotikus. "Ez a Wandering Sea. Az istenek hoztak ide téged és most fel kell ébresztened őket, hogy haza térhess!"

A Szunnyadó istenek egy történetközpontú kampányjáték, amelyben Sofi Odessa kapitány és legénysége oldalán találod magad egy ismeretlen világban, amit a helyiek csak Kóborló-tengernek hívnak. Szörnyek és varázslatok, rejtélyes gépek és halálos titkok uralják ezt a vidéket, ahonnan nem egyszerű kiutat találni.

A kaland során veszélyes küldetésekre indulsz, felszereléseket gyűjtesz, és az istenek totemjeit kutatod, hogy felébreszd őket – ők a kulcs a hazaúthoz.

Döntéseket kell meghoznod, amik úgy vezetnek, mintha egy klasszikus lapozós kalandkönyv kelne életre.
Utad során titkokat fejthetsz meg, amik addig elzárt történeteket nyitnak meg előtted. Szóval válassz bölcsen és viseld a következményeit.

Üdvözlünk egy elveszett világban... életed kalandja csak most kezdődik!

Youtube videók

Leírás

Sofi Odessa kapitány már vár téged és barátaidat, hogy újabb ismeretlen terepet fedezzetek fel! A titokzatos és egzotikus szigeten különböző akadályok és veszélyek fenyegetnek majd. De vajon sikerül megúszni a támadásokat? Egy igazán kalandos és rejtélyes utazás vár rád,ami visszarepít egyenesen az 1900-as évekbe!

A Szunnyadó istenek egy igazi kalandjáték, ahol Sofi Odessa kapitánnyal és a legénységgel fedezhetitek fel az egzotikus sziget mesés világát. A játék 1929-be kalauzol el, ahol egy gőzhajóval közelítitek meg a célállomást, majd partraszálláskor veszi kezdetét az igazi izgalom. Istenek totemjei, mitikus helyek és új karakterek színesítik a kalandjáték menetét, készen állsz?
 

A játék egy igazi mesejáték, hiszen egy történetet is elmesél így színesebbé téve az élményt. A cselekményt a te döntéseid befolyásolják, így minden lépésed kulcsfontosságú lehet. A játék atlasz kialakítása miatt a térkép bármely pontja fontos eleme lehet a játéknak, mindenhol találhattok felfedezésre váró terepet. Érdemes minden lehetőséget megragadni a felfedezésre. A társasjáték menetét is tudjátok irányítani, hiszen bármikor leállhattok és folytathatjátok, hiszen a játék egy kampányra van felépítve. A játék összetettsége miatt 12 éves kortól ajánljuk.

Merülj el a történet vezérelt játékban. Rejtett kincsek, izgalmas karakterek, a döntésed hatással van a történetre és a játékra. Készen állsz a játék élére állni ebben a különleges koopreatív játéknak?

Üdvözlünk egy elveszett világban... életed kalandja csak most kezdődik!

12 nyelven kiadták már, a BGG-n 8,3-as értékelésen áll több mint 7500 szavazat alapján, amivel a globális ranglistán az 58. helyet csípte meg, a tematikusok társasok között pedig a 12.

170 oldalas történetkötet biztosítja, hogy igazán elvessz ebben a világban – kalandozz benne akár húsz órán át is, és még messze nem láttál mindent, amit kínál. Az is jól mutatja, mekkora gondoskodással készült, hogy minden kártyának, legyen az gonosztevő vagy felszerelés, saját illusztrációja van.

A doboz tartalma:

90 db kalandkártya,
32 db piackártya,
180 db küldetéskártya,
54 db eseménykártya,
9 db kutatásjelölő,
11 db hajósérülés-jelölő,
7 db sérülésjelölő 5-ös értékben,
35 db sérülésjelölő,
60 db képességkártya,
78 db ellenségkártya,
9 db együttműködés-jelölő,
14 db parancsjelölő,
8 db felfedezésjelölő,
1 db kapitányjelölő,
1 db páncélbúvár jelölő,
1 db hajónapló laptömb,
1 db hajótábla,
24 db szintkártya,
1 db pollenfőzet-jelölő,
1 db kikötőlapka,
1 db hajóakció-jelölő,
erőforrás jelölők (6-6 hús, zöldség, gabona,építőanyag, ereklye,40 érme),
18 db kimerültségjelölő,
1 db hajó,
9 db együttműködésjelölő,
1 db szabálykönyv,
1 db útmutató a gyors kezdéshez,
1 db szabálysegédlet,
1 db történetkötet,
1 db Atlasz,
1 db eredménylap,
Simítózáras tasakok

Paraméterek

Korosztály 12+
Mechanikaquestion_mark kooperáció
Ajánlott korosztály 14+
Játékosok száma 1-4 fő
Játékszabály jellege összetett
Játékidő 120-1200 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa kooperáció, történetmesélés
Kiadás éve 2023
Nyelvi függőség nyevfüggő
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Tervező Ryan Laukat
Illusztrátor Ryan Laukat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.