Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tribes társasjáték

9.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Értesítés kérése
Gyártó: Piatnik
Nem értékelt

A Tribes egy könnyen megtanulható, egyszerű szabályokkal rendelkező családbarát játék, amit már akár egy 9 éves gyerkőcnek is játszható, élvezhető!

A játékidő is rövidebb, 30-45 perc.

Őskőkorszak, újkőkorszak, bronzkor. Az emberiség történelmének három korai korszaka. Ennek a társasjátékának köszönhetően most bepillantást nyerhetsz ezen idők hangulatába!

A Tribes-ban egy saját törzset kell vezetned és felemelned oly módon, hogy a lehető legjobban gazdálkodsz a rendelkezésedre álló erőforrásokkal.

Youtube videók

Leírás

Egy törzs élén. 

Vedd a kezedbe az irányítást és játszd végig egy törzs felemelkedésének az útját! A Tribes-ban 3 korszakon keresztül viheted végig mindezt. Elsőként törzsed fejlesztését egy kisebb felfedezett területtel kezdheted meg, majd különböző akciókkal révén: gyarapíthatod a törzs népességét, területeked fedezhetsz fel és nyersanyagokat szerezhetsz. Az erőforrásokat kihasználva egyre több és fejlettebb civilizációs vívmányra tehetsz szert – melyekért győzelmi pontok járnak. Így lesz a paleolitikum vadászó, gyűjtögető emberéből letelepedő, állatokat háziasító, majd már a bronz megalkodására is képes személy. 

A fejlődés persze nem minden, hiszen túl is kell élni ezt a kaladnot! Vagyis a játékosoknak ügyelniük kell arra is, hogy a törzsük erős és ellenálló legyen az időjárási viszontagságokkal, betegségekkel vagy az idegen törzsek támadásával szemben. A játék végén az a játékos győzedelmeskedik, aki a játék folyamán a legtöbb pontot gyűjtötte.

Paraméterek

Ajánlott korosztály
Játékosok száma
Játékszabály jellege
Játékidő
Játék jellege
Játék mechanizmusa
Kiadás éve
Nyelvi függőség nyevfüggetlen
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Tervező
Illusztrátor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.