Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zombie Kidz:Evolúció társasjáték

7.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Le Scorpion Masqué
Nem értékelt

A világ legjobb gyerektársasjátékát keresed? A Zombie Kidz: Evolúció kooperatív, legacy jellegű társasjáték 2019 októbere óta tartja a címet (a legnagyobb társasjátékos fórumon, a BoardGameGeek-en leadott szavazatok alapján), illetve 2019-ben elnyerte a UK Games Expo legjobb gyerektársasjátéknak járó díját is.

A játékosok célja közösen elűzni a zombikat, és bezárni az iskola összes ajtaját, még mielőtt túl késő lenne. A játék folyamatosan fejlődik: minél többször játszanak vele a gyerkőcök, annál több és több új kiegészítőt fedezhetnek fel, amiket zárt borítékok rejtenek. Izgalmas, legalább 55 játékalkalmat magában rejtő, végtelenszer újrajátszható társasjáték, akár már 7 éves kortól.

Leírás

A játékosok célja közösen elűzni a zombikat, és bezárni az iskola összes ajtaját, még mielőtt túl késő lenne. A játék folyamatosan fejlődik: minél többször játszanak vele a gyerkőcök, annál több és több új kiegészítőt fedezhetnek fel, amiket zárt borítékok rejtenek. Izgalmas, legalább 55 játékalkalmat magában rejtő, végtelenszer újrajátszható társasjáték, akár már 7 éves kortól. A Zombie Kids: Evolúció egy kooperatív társasjáték, azaz a játékosok együtt próbálnak elérni közös célokat, és együtt nyernek vagy veszítenek. A célotok az, hogy eltávolítsátok a felbukkanó zombikat, és bezárjátok az iskolát, mielőtt még nem késő. A győzelemhez 1-1 lakatot kell helyeznetek az iskola 4 bejáratára.

A JÁTÉK MENETE

A játék körökre oszlik, és az óramutató járásával megegyező irányban halad. Amikor rád kerül a sor, ebben a sorrendben hajtsd végre a következő akciókat:

Helyezz egy zombit az iskolába! Igen, ez kötelező.
Mozgasd a hősöd egy szomszédos mezőre, vagy maradj vele ott, ahol most áll!
Távolítsd el a zombikat arról a mezőről, ahol a hősöd áll!
Helyezz egy lakatot egy bejáratra!


A JÁTÉK EVOLÚCIÓJA

Minden alkalommal, amikor befejeztek egy játékot, helyezzetek egy agymatricát a szabálykönyv végén található útlevél haladási naplójába, az első üres mezőre (akár ti nyertetek, akár a zombik)! A szabálykönyvben ezen kívül egy küldetéslistára bukkanhattok, aminek segítségével gyorsabban haladhattok majd. Ha valamelyik küldetést sikerül teljesíteni egy játszma végére, akkor helyezzetek egy trófeamatricát a 12-14. oldalon található küldetéslista megfelelő sorába, továbbá helyezzetek egy trófeamatricát a haladási naplóba is! Ha a haladási naplóban elértek egy boríték jelölést, akkor végre eljött a titkos borítékok ideje! Bontsátok fel a megfelelő számú borítékot, és tegyétek még izgalmasabbá a játékot a benne rejlő új kiegészítővel! A borítékokban a következő kiegészítőket találhatjátok:

További játékelemek: Meglepetés!
Kitüntetésmatrica: Szintet léptetek! Ragasszátok a matricát a szabálykönyv végén található útlevélben a számára kijelölt helyre!
Haladó szabály matrica: Ragasszátok a matricát a következő oldalon található haladó szabályok részbe, a hozzá tartozó mezőre!
Új küldetés matrica: Ragasszátok a matricát a 14. oldalon található küldetések részbe, a hozzá tartozó mezőre!

Paraméterek

Korosztály 9+
Mechanikaquestion_mark kockadobás
Ajánlott korosztály 7+
Játékosok száma 2-4 fő
Játékszabály jellege egyszerű
Játékidő 15-20 perc
Játék jellege alapjáték
Játék mechanizmusa kooperatív, pontról pontra mozgás kockadobás alapján
Kiadás éve 2020
nyelvi függőség nyevfüggetlen
Játékszabály nyelvei (Magyar) Igen
Fejlesztési területek együttműködés
Tervező Annick Lobet
Illusztrátor Annick Lobet, Nikao

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.