Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Root: A szerepjáték - Alapkönyv társasjáték

15.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Delta Vision
Nem értékelt

A Root: A szerepjáték hivatalosan engedélyezett asztali szerepjáték, amely a Leder Games díjnyertes Root: Harc a hatalomért és igazságért Erdővidéken társasjátéka alapján készült. A Root: A szerepjátékban csavargókat alakítotok, egyedi törvényen kívülieket, akiknek kalandjai és szövetségei örökre megváltoztatják Erdővidéket.

Egy fantasztikusan kalandos asztali szerepjáték, amelyben 3–6 erdővidéki lény harcol pénzért, igazságért és szabadságért a náluk sokkal nagyobb hatalmak ellen. A hírnév és dicsőség rátok vár!

Leírás

A háború visszatért Erdővidékre!

Macska Márkinő sok tisztáson vezette győzelemre seregeit, de a Sasfészek-dinasztiák ismét szembeszállnak vele. Eközben Erdővidék egerei, nyulai és rókái sem tétlenkednek – felemelkedett az Erdei Szövetség, egy helyi ellenálló frakció, amely azt ígéri, hogy megszabadítja Erdővidéket az összes elnyomótól.

E háború közepette te és barátaid – mindannyian csavargók – a tisztások között utazgatva olyan munkákat vállaltok, amelyeket senki más nem tud vagy nem akar elvégezni. Ti döntitek el, hogy kit szolgáltok, ha szolgáltok egyáltalán valakit… de mindenki tudja, hogy a háború egyensúlyát ti boríthatjátok fel.

A könyvben a következőket találjátok:

A játékosok kilenc egyedi könyvét, amelyek mindegyike arra szolgál, hogy segítsen nektek olyan csavargót létrehozni, akiknek hőstetteitől generációkon keresztül visszhangzik majd Erdővidék.
Könnyen követhető szabályokat mindenféle fantasztikus kalandhoz, beleértve
a csavargóképességeket, hírnév- és utazásmechanikákat és még sok mást.
Újszerű mechanikát a felszerelés, a fegyverek és a harc kezeléséhez, amely taktikai és mesélői szempontból is fontossá teszi a döntéseiteket.
Részletes útmutatót a Root: A szerepjáték kezeléséhez – a harcok kidolgozását, a frakciók irányítását és még sok mást – egy komplett tisztás, Gelilah-liget mellett.
A Root: A szerepjáték egy fantasztikusan kalandos asztali szerepjáték, amelyben 3–6 erdővidéki lény harcol pénzért, igazságért és szabadságért a náluk sokkal nagyobb hatalmak ellen. A hírnév és dicsőség rátok vár!

Paraméterek

Ajánlott korosztály 12+
Játékosok száma 3-6 fő
Játékszabály jellege közepesen összetett
Játék mechanizmusa szerepjáték
Kiadás éve 2023
Nyelvi függőség nyevfüggő
Kiadó Delta Vision
Szerkesztő Barsiné Gál Erika
Terjedelem 256 oldal
Megjelenés 2023.03.09.
ISBN szám 978 963 3954 10 2
Kötés keménytáblás
Nyelv magyar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek